Procedure

Bent u op zoek naar een makelaar die uw onroerend goed in Portugal kan verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met zowel een afdeling in Portugal als een afdeling in Nederland kunnen wij uw woning bij een groot publiek onder de aandacht brengen en is de kans op het vinden van de koper groot. Ook kan Divine Home u helpen bij het zorg dragen voor het onderhoud aan de woning. Dit is vooral prettig indien u niet permanent in Portugal woont. Wij komen graag een keer bij u langs om te vertellen wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Voor een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 010-4973311 of emailadres info@divine-home.nl. Voor overige contactgegevens, klik hier.

Om u alvast een indruk te geven welke werkzaamheden wij onder andere verrichten voor de verkoop:

  • Gratis waardebepaling van uw onroerend goed

  • Uw woning wordt met omschrijving en foto's geplaatst op www.divine-home.nl, www.divine-home.be, www.divine-home.pt, www.divine-home.es, www.divine-home.fr en www.divine-home.de om zoveel mogelijk potentiŽle kopers te bereiken uit diverse landen, zoals Nederland, BelgiŽ, Engeland, Duitsland, Spanje, Frankrijk, Scandinavische landen en Portugal.

  • Wij plaatsen (indien gewenst) een TE KOOP bord op uw onroerend goed om potentiŽle kopers in de omgeving op de hoogte te stellen van de verkoop.

  • ēWij beschikken over een internationaal netwerk en een database met duizenden woningzoekenden en diverse investeerders die mogelijk geschikt zijn voor uw woning. Deze database wordt geraadpleegd indien uw woning bij ons in de verkoop geplaatst wordt.

  • Wij verzenden maandelijks onze nieuwsbrief naar duizenden woningzoekenden; uw woning kan hier ook in vermeld worden! Wilt u zich opgeven voor het ontvangen van deze nieuwsbrief, stuur dan een email naar info@divine-home.nl met het onderwerp "aanmelding nieuwsbrief".

  • Wij verzorgen de bezichtigingen. Ons personeel spreekt zowel Nederlands, Duits, Engels, Frans en Portugees om zo de potentiŽle koper goed te woord te kunnen staan.

  • Zodra de koper gevonden is, zullen wij de begeleiding verzorgen van het verkoopproces tot aan de overdracht bij de notaris en de benodigde after-sale service.

Let op: deze informatie is indicatief en wij kunnen niet verantwoordelijk gehouden worden voor eventuele fouten of verkeerde informatie. We raden u aan bij elke aankoop en verkoop van vastgoed in Portugal u goed te laten informeren over de juridische en fiscale gevolgen omdat de wetten in Portugal voortdurend veranderen.