Tips voor de verkoop

Divine home is van mening dat een sterke marketing campagne van essentieel belang is om de algemene doelstelling te realiseren; namelijk het aantrekken van de beste koper voor ķw woning. Een goede presentatie maakt woningzoekenden enthousiast om uw huis te bezichtigen en daarom willen wij uw huis op zijn best presenteren aan de kopers.

Belangrijk bij de verkoop:

  • Een schoon en opgeruimd exterieur ťn interieur. Een goede eerste indruk zorgt er tevens voor dat een hogere verkoopprijs behaald kan worden. Probeert u gazons getrimd te houden, de tuin netjes te onderhouden en de paden en opritten in goede vorm.

  • Zorg dat het schilderwerk in goede staat is. Vuil schilderwerk is geen stimulans voor de koper.

  • Verwelkom potentiŽle kopers in een goed verlicht huis. Houd overdag de gordijnen en jaloezieŽn open om de ruimte optimaal te kunnen laten zien.

  • Probeer huisdieren tijdens de bezichtiging zo veel als mogelijk in hun verblijf te houden.

      Wij kunnen u tevens van dienst zijn bij het onderhouden van de woning tijdens de verkoop. Zo heeft u geen omkijken naar de woning en weet u dat deze er ten alle tijden goed bij staat om potentiŽle kopers een goede eerste indruk te geven. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 010-4973311 of klik hier voor overige contactgegevens.


      Let op: deze informatie is indicatief en wij kunnen niet verantwoordelijk gehouden worden voor eventuele fouten of verkeerde informatie. We raden u aan bij elke aankoop en verkoop van vastgoed in Portugal u goed te laten informeren over de juridische en fiscale gevolgen omdat de wetten in Portugal voortdurend veranderen.