Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt   Meer informatie

24 Resultaten: Woningen / Portimão

3 slaapkamer appartementen op 500 meter van Zee in PortimãoReferentie: SAP1087-C


Deze 3 slaapkamer, 2 badkamer appartementen liggen op minder dan 500 meter van het bekende strand Praia da Rocha in Portimão. Met tussen de appartementen en de Oceaan alle voorzieningen die je zou kunnen wensen zoals; supermarkt, restaurants, café's. In het privé-condominium kunt u genieten van het gemeenschappelijke zwembad en de tuinen.

€ 310 000
MEER DETAILS

2 slaapkamer appartementen op 500 meter van Zee in PortimãoReferentie: SAP1087-B


Deze 2 slaapkamer, 2 badkamer appartementen liggen op minder dan 500 meter van het bekende strand Praia da Rocha in Portimão. Met tussen de appartementen en de Oceaan alle voorzieningen die je zou kunnen wensen zoals; supermarkt, restaurants, café's. In het privé-condominium kunt u genieten van het gemeenschappelijke zwembad en de tuinen.

€ 250 000
MEER DETAILS

Één slaapkamer appartementen op 500 meter van Zee in PortimãoReferentie: SAP1087-A


Deze één slaapkamer, één badkamer appartementen liggen op minder dan 500 meter van het bekende strand Praia da Rocha in Portimão. Met tussen de appartementen en de Oceaan alle voorzieningen die je zou kunnen wensen zoals; supermarkt, restaurants, café's. In het privé-condominium kunt u genieten van het gemeenschappelijke zwembad en de tuinen.

€ 163 000
MEER DETAILS

3 slaapkamer villa met business potentie boven PortimãoReferentie: SVP1047a


3 slaapkamer villa met potentie voor B&B/glamping. Deze woning is gelegen in de heuvels tussen Portimão en Monchique en biedt totale privacy en rust, maar toch bent u slechts op een kwartier rijden van de grote stad Portimão.

€ 449 950
MEER DETAILS

Appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers in aanbouw in PortimãoReferentie: SA825-5B


Deze 3 slaapkamer, 2 badkamer appartementen met vloerverwarming zijn momenteel in aanbouw in Portimão en zullen naar verwachting klaar zijn in oktober 2021. Met de centrale ligging van het gebouw bent u dicht bij alle voorzieningen en ligt het strand Praia do Vau op slechts 2,2 kilometer.

€ 177 400
MEER DETAILS

Appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers in aanbouw in PortimãoReferentie: SA825-5A


Deze 2 slaapkamer, 2 badkamerappartementen met vloerverwarming, zijn momenteel in aanbouw in Portimão en zullen naar verwachting in oktober 2021 klaar zijn. Met de centrale ligging van het gebouw bent u dicht bij alle voorzieningen en ligt het strand Praia do Vau op slechts 2,2 kilometer.

€ 166 900
MEER DETAILS

2 slaapkamer appartementen in aanbouw en dicht bij het strand in PortimãoReferentie: SAP825-4B


Deze appartementen met 2 slaapkamers bevinden zich op slechts 150 meter van het bekende Praia da Rocha-strand in Portimão met alle voorzieningen op loopafstand. Gezien dat de appartementen in een prive condominium zijn met alle luxe die u zich wensen en kwaliteit afwerkingen, kan dit een perfecte huurwoning of permanente woning zijn.

€ 390 000
MEER DETAILS

Één slaapkamer appartement in aanbouw 150 meter van het strand in PortimãoReferentie: SAP825-4A


Deze appartementen met één slaapkamer bevinden zich op slechts 150 meter van het bekende Praia da Rocha-strand in Portimão met alle voorzieningen op loopafstand. Gezien dat de appartementen in een prive condominium zijn met alle luxe die u zich wensen en kwaliteit afwerkingen, kan dit een perfecte huurwoning of permanente woning zijn.

€ 280 000
MEER DETAILS
1 / 3 pagina's ga naar pagina nr
TOP

ZOEK UW WONING IN PORTUGAL