Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt   Meer informatie

Perceel voor de bouw van een moderne design villa in Boliquieme

  • Land, Boliqueime
  • Land, Boliqueime
  • Land, Boliqueime
  • Land, Boliqueime
  • Land, Boliqueime
  • Land, Boliqueime
  • Land, Boliqueime
  • Land, Boliqueime
  • Land, Boliqueime
  • Land, Boliqueime
  • Land, Boliqueime
  • Land, Boliqueime
  • Land, Boliqueime
  • Land, Boliqueime
  • Land, Boliqueime
  • Land, Boliqueime
  • Land, Boliqueime
  • Land, Boliqueime
  • Land, Boliqueime
  • Land, Boliqueime
  • Land, Boliqueime
  • Land, Boliqueime

Plan bezichtiging
€ 182 500
Regio: Centraal Algarve | Stad: Loulé | Zone: Boliqueime

  • Oppervlakte: 299 m²

  • Perceeloppervlakte: 2809 m²

  • Slaapkamers: 4

  • Badkamer(s): 3

  • Zwembad: JA

KENMERKEN

  • Energiecertificering : Niet van toepassing
  • Zwembad
  • Tuin
  • Golf : 10 min.
  • Strand : 10 min.

Referentie:ST1002



Geweldig perceel met prachtig uitzicht en goedkeuring voor de bouw van een moderne design villa. Het perceel met ruïne is gelegen in Vale da Vaca en heeft een (PIP) goedkeuring voor de uitbreiding tot 300 m² om de prachtige design villa te bouwen welke te zien is op de foto's en tekeningen op deze pagina. De ligging is in het mooie en bekende Boliqueime, dat nabij Vilamoura, Loulé en Albufeira gelegen is. Binnen enkele minuten rijden heeft u toegang tot prachtige zandstranden, golfbanen, winkels, restaurants en alle andere voorzieningen.

De villa is ontworpen door de bekende "Camarim" architecten die ook de bouw kan verzorgen. Deze architect heeft reeds diverse prachtige villa's gebouwd welke allemaal gekenmerkt worden door een prachtige natuurlijke ligging en een design wat prachtig samensmelt met de omliggende natuur.

De villa die ontworpen is voor dit perceel bestaat uit een ruime woonkamer en een ruime woonkeuken. Er zijn 4 ruime slaapkamers, 2 badkamers en een gastentoilet. Alle slaapkamers hebben toegang tot het terras en de master-bedroom bevat ook een inloopkast. Het totale bruto bebouwde oppervlakte van het huidige design is 299 m².

De villa is ontworpen met een prachtige lay-out, ruime kamers met extra grote ramen om volledig te genieten van het uitzicht en het fijne gevoel van het groene buitenleven om buiten zoveel mogelijk met binnen te verbinden. Ook zal er door de grote ramen meer lichtinval in de woning zijn. Deze gelijkvloerse villa is tevens ontworpen om rolstoel toegankelijk te zijn. Ook zijn een zwembad en een opslagruimte opgenomen in het project.

Het project is recentelijk goedgekeurd door de gemeente. Hierdoor is een hele fase van ontwerpen en goedkeuringstraject reeds uitgevoerd, waardoor het mogelijk is om sneller te beginnen met bouwen dan wanneer er nog geen goedkeuring aanwezig is op een perceel. Wijzigingen zijn uiteraard mogelijk, deze moeten wel ingediend worden ter goedkeuring.

Wilt u dit perceel bezoeken? Alles te weten komen over het design en ontwerp? Bel of mail ons voor het maken van een afspraak.
Start in ieder geval met het downloaden van de brochure via onderstaande "download knop"; hierin vindt u alle belangrijke tekenen voor de lay-out van de villa.



Het naastgelegen perceel is ook te koop en heeft ook een project met een soortgelijke modern ontwerp (zie ref. ST1001).

Dowload de brochure hieronder voor de volledige project tekeningen van beide projecten. 





LOCATIE


Verder zoeken?