Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt   Meer informatie

431 Resultaten: Woningen

Perceel grond voor de bouw van een toeristische appartementencomplex dichtbij van Albufeira
Nieuwbouw

Perceel grond voor de bouw van een toeristische appartementencomplex dichtbij van AlbufeiraReferentie: ST763-20


Perceel grond voor de bouw van een toeristische appartementencomplex dichtbij van Albufeira. Het totale perceel oppervlakte van 60126 m² heeft de mogelijkheid voor te bouwen van een Aparthotel met 58 eenheden voor T1, 66 eenheden voor T2, 26 eenheden voor T3 en een centraal gelegen zwembad.

€ 13 200 000
MEER DETAILS
Perceel grond voor de bouw van toeristische appartementen in een nieuw project dichtbij Albufeira.
Nieuwbouw

Perceel grond voor de bouw van toeristische appartementen in een nieuw project dichtbij Albufeira.Referentie: ST763-4


Perceel grond voor de bouw van toeristische appartementen in een nieuw project dichtbij Albufeira. Binnen een totale grond oppervlakte van 25060 m² de mogelijkheid voor het bouwen van toeristische appartementen bestaande uit; 28 eenheden T0, 7 eenheden T1, 102 eenheden T1/T2 en een centraal gelegen zwembad.

€ 7 840 000
MEER DETAILS
Groot 18e eeuws landgoed in São Brás de Alportel

Groot 18e eeuws landgoed in São Brás de AlportelReferentie: RSV104


Dit is een groot landgoed, oorspronkelijk een 18e-eeuwse quinta die volledig is gerenoveerd met behoud van het erfgoed en de traditionele kenmerken en is de afgelopen twintig jaar getransformeerd in een grote "Toscaanse" villa. Zeer speciale villa, een bezichting waard!

€ 3 950 000
MEER DETAILS
Perceel grond voor de bouw van rijtjeswoningen binnen een nieuw project dicht bij Albufeira
Nieuw aanbod

Perceel grond voor de bouw van rijtjeswoningen binnen een nieuw project dicht bij AlbufeiraReferentie: ST763-2


Perceel grond voor de bouw van rijtjeswoningen binnen een nieuw project dichtbij Albufeira. Mogelijkheid voor het bouwen van 20 woningen.

€ 3 890 000
MEER DETAILS
Perceel   te koop in Tavira, Cabanas de Tavira
Nieuwbouw

Perceel te koop in Tavira, Cabanas de TaviraReferentie: DT1404


Riant perceel voor de bouw van een condominium van appartementen, danwel de bouw van een bejaardentehuis, of een "centre de saude" of een hotel. De ligging is vrijwel direct aan de Ria Formosa, in één van de belangrijkste straten van Cabanas de Tavira, grenzend aan een toeristische onderneming met in de directe nabijheid diverse hotels en drie golfbanen. Faro Airport is gelegen op slechts 40 km afstand. Vanaf deze locatie heeft u een prachtig uitzicht op het Ria Formosa Natuurpark, het strand en de zee. Het perceel heeft de mogelijkheid om een condominium van 25 appartementen te bouwen (19 stuks 2-slaapkamer, 1 penthouse met 2 slaapkamers en riant terras en 5 stuks 3-slaapkamer penthouse met terras), of de bouw van een blok van 45 appartementen (38 stuks 1 slaapkamer appartementen en 7 stuks 2-slaapkamer appartementen). Het is ook mogelijk om een hotel te bouwen, gericht op 55+ toerisme danwel een gezondheidscentrum te bouwen. Al met al diverse opties voor een unieke investering zo dicht aan de kust!

€ 3 700 000
MEER DETAILS
Perceel grond voor de bouw van een toeristische urbanisatie dichtbij van Albufeira
Nieuwbouw

Perceel grond voor de bouw van een toeristische urbanisatie dichtbij van AlbufeiraReferentie: ST763-21


Perceel grond voor de bouw van een toeristische urbanisatie dichtbij Albufeira. De totale oppervlakte van het perceel bedraagt 20123 m² met de mogelijkheid voor het bouwen van 20 twee verdiepingen 3 slaapkamer woningen met een centraal gelegen zwembad.

€ 3 350 000
MEER DETAILS
Villa te koop in Faro, Santa Bárbara de Nexe
Nieuwbouw

Villa te koop in Faro, Santa Bárbara de NexeReferentie: DVP867


TURN-KEY PROJECT: Prachtige vrijstaande villa (type V5) welke verkocht wordt als een turn-key project; dit betekend dat de villa kant en klaar voor u wordt opgelgeverd; indien u de sleutel ontvangt, kunt u de woning direct betrekken. Het perceel heeft een goedgekeurd bouwplan voor de bouw van een fantastische villa van maar liefst 658 m². Er staat een reeds bestaande woning op dit riante perceel van 2.400 m² welke verwijderd zal worden door de ontwikkelaar. De villa word volledig gebouwd als de meest spectaculaire "Ultra Arquitec Vasco Vieira moderne state of the art design project tot op heden" en zal voorzien zijn van de laatste specificaties. Het comfort in deze villa zal enorm hoog liggen en aan uw verwachtingen voldoen. De villa zal beschikken over 5 slaapkamers met badkamers en-suite en inbouwkasten, een extra badkamer, een gastentoilet, een ruime woonkamer met open haard, een eetkamer en een volledig ingerichte keuken. De kelder zal beschikken over een speelkamer, een badkamer/wasruimte en een garage met parkeerplaats voor 2 auto's . Tevens zal de villa voorzien zijn van grote overdekte terrassen met een BBQ, een verwarmd zwembad en aangelegde tuinen. De villa word luxe afgewerkt met airconditioning, vloerverwarming, centrale verwarming, surround soundsysteem, alarm systeem, elektrisch beveiligde rolluiken, leidingwater, boorgat en dubbele beglazing. De bestaande villa (type V4) is ongeveer 20 jaar geleden gebouwd en bestaat uit 2 verdiepingen met een woonoppervlakte van 266 m². Deze villa beschikt over een zwembad, een terras en een tuin in Romeinse stijl met een oppervlakte van 2.134 m². Deze villa beschikt tevens over een ruime hal, een woonkamer/eetkamer, een keuken, 4 slaapkamers, 3 badkamers, een berging en een garage. De villa is erg rustig en hoog gelegen met adembenemend uitzicht op zee. Toch is het op slechts 10 minuten afstand van de beste stranden en

€ 2 800 000
MEER DETAILS
Villa te koop in Faro, Santa Bárbara de Nexe

Villa te koop in Faro, Santa Bárbara de NexeReferentie: DVP868


TURN -KEY PROJECT: Moderne en zeer riante vrijstaande villa (type V4) in een prestigieuze urbanisatie met geweldig uitzicht !! Op dit moment staat er een bestaande villa op het riante perceel van 2.570 m², echter heeft de ontwikkelaar een goedgekeurd bouwplan voor de bouw van deze nieuwe fantastische villa van 750 m² en de ontwikkelaar zal daarvoor de oude woning verwijderen. Deze villa zou wel eens de parel op de kroon kunnen zijn voor deze kleine en prestigieuze urbanisatie. De villa zal beschikken over 5 slaapkamers met badkamers en-suite waarvan één riante slaapkamer met een oppervlakte van 91 m² , een extra badkamer, een garderobe, een ruime woonkamer van 113 m² met open haard, een eetkamer en een volledig ingerichte keuken van 45 m². De kelder zal beschikken over een speelkamer van 150 m², een home cinema en een SPA/sauna .Tevens zal de villa voorzien zijn van grote overdekte terrassen van 185 m² met een BBQ, aangelegde tuinen en een dakterras van 200 m² met prachtig uitzicht. De villa word luxe afgewerkt met airconditioning, vloerverwarming, centrale verwarming, surround soundsysteem, alarm systeem, inbouwkasten in alle slaapkamers, elektrisch beveiligde rolluiken, leidingwater, boorgat en dubbele beglazing. De bestaande villa (type V4) is gebouwd in 1998 en bestaat uit 2 verdiepingen met een woonoppervlakte van 393 m². Deze villa beschikt over een zwembad, een terras, een riante tuin en een kelder die verdeeld is in een magazijn en een opslagruimte. Deze villa beschikt tevens over 4 slaapkamers, 2 badkamers, een kleedkamer, 2 apotheken en een marquise. De zolder werd gebouwd om te dienen als een studeerkamer. De villa is erg rustig en hoog gelegen met adembenemend uitzicht op zee. Toch is het op slechts 10 minuten afstand van de beste stranden en golfbanen die de Algarve te bieden heeft zoals de banen van Quinta do Lago en Vale do Lobo. Ook de Internationale luchthaven van Faro. is binn

€ 2 800 000
MEER DETAILS
1 / 54 pagina's ga naar pagina nr
TOP

ZOEK UW WONING IN PORTUGAL