fbpixel
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

nieuws

De Algarve in de schijnwerpers op RTL4

In het nieuwe Tv-programma van Jaïr Ferwerda, voornamelijk bekend als politiek verslaggever, duikt hij in het leven van vermogende Nederlanders die geëmigreerd zijn naar het buiteland. De eerste aflevering, op zondag 1 augustus 2021, gaat over bekende Nederlanders die verhuist zijn naar de Algarve; de meest zuidelijke streek in Portugal. Jaïr gaat onder andere op bezoek bij Louis van Gaal, Willem van Kooten en Erik de Vlieger. Samen met Michiel Kramer rijdt hij ook langs de woningen van John de Mol en het oude huis van Ronald Koeman.

 

Veel bekende Nederlanders hebben een woning in de Algarve en in het Tv-programma “Hai Society” staat vooral het luxe resort Vale do Lobo centraal. Een aantal grote, luxe villa’s wordt getoond, maar het is vooral mooi om te horen dat degene die reeds een huis bezitten in Portugal, de Algarve bewust gekozen hebben om de vriendelijke bevolking, de rust, het heerlijke klimaat, de geweldige Portugese keuken met veel verse vis, lekkere wijnen en de relaxte levensstijl die hier heerst.

 

 

De Algarve biedt ook sportieve mogelijkheden, met natuurlijk golf op de eerste plek. De Algarve staat bekend als de beste golflocatie van de wereld en het Tv-programma laat dan ook één van de bekendste golfbanen zien, de golfbaan in Vale do Lobo. Er zijn echter nog vele, andere golfbanen in bijvoorbeeld Vilamoura, Carvoeiro, Albufeira, Castro Marim, Lagos en Silves. Bekijk hier een overzicht van alle golfbanen in de Algarve.

 

Uiteraard is Portugal niet alleen een plek voor bekende Nederlanders. In de Algarve en de Alentejo kun je, in diverse dorpen en steden zoals Albufeira, Tavira, São Brás de Alportel, Moncarapacho, Carvoeiro, prachtige appartementen en woningen vinden in alle prijsklassen.

 

Klik hier voor het totaal aanbod van Nederlands sprekende makelaar Divine Home. Met 3 kantoren in de Algarve (in Albufeira, São Brás de Alportel en Moncarpacho) en het eerste kantoor in de Alentejo dat in voorbereiding is om in augustus geopend te worden (in Mértola), wordt een grote diversiteit aan woningen en appartementen aangeboden; voor ieder wat wils. Een appartement in de stad, een woning bij de zee of een juist een huis of B&B op het platteland; we hebben het allemaal.

 

Kunt u niet het juiste huis vinden? Vul hier uw wensen in voor uw woning in Portugal en wij helpen u graag verder. Met meer dan 12 jaar ervaring in de Portugese makelaardij weten wij als geen ander hoe wij u kunnen helpen uw droomhuis in de zon te vinden.

 

Eerst een huis huren? Kijk dan bij Portucasa voor de mooiste vakantiewoningen in de Algarve die u kunt huren om zelf de Algarve te ervaren.

 

Foto's