fbpixel
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

15 Resultaten: Woningen

Twee chalets in de heuvels bij Santa Catarina en São Brás de AlportelReferentie: SV1381


Deze woning is ideaal voor natuurliefhebbers en ligt aan een lange onverharde weg in de heuvels. Er zijn een aantal andere woningen in de buurt en is rustig gelegen. Het ligt op het zuiden en is van oorsprong een oude boerderij. De hoofdwoning is half afgebouwd met nieuwe elektra, water- en rioleringsleidingen, stucwerk en nieuwe raamopeningen, maar moet nog wel het een en ander aan gebeuren. Het andere huisje is gemaakt met Xista-stenen en is meer aan renovatie toe. Het perceel heeft een helling naar boven met een spectaculair uitzicht en een verhoogd terras. Het heeft een eigen waterbron en septische tank.

€ 209 000
MEER DETAILS

Oud huis om te renoveren in São Brás de AlportelReferentie: SV1362-B


Unieke kans om een groep van ​​oude panden te kopen om te renoveren, gelegen op een perceel van ongeveer 514 m2 en een bebouwde oppervlakte van 215 m², gelegen net buiten het centrum van São Brás de Alportel. Het ligt op slechts 5 minuten lopen van São Brás de Alportel. Er is ook een mogelijkheid om een zwembad toe te voegen en de bestaande bebouwde oppervlakte uit te breiden.

€ 145 000
MEER DETAILS

Oude boerderij om te renoveren in São Brás de AlportelReferentie: SV1362-A


Unieke kans om een oude boerderij te kopen om te renoveren, gelegen op een perceel van ongeveer 1380 m2 en een bebouwde oppervlakte van 78 m², gelegen net buiten het centrum van São Brás de Alportel. Het pand is bereikbaar via een geasfalteerde weg en ligt op slechts 5 minuten lopen van São Brás de Alportel. Er is ook een mogelijkheid om een zwembad toe te voegen en de bestaande bebouwde oppervlakte uit te breiden.

€ 199 000
MEER DETAILS

Ruime villa in de omgeving van Santa Barbara de Nexe. 3 slaapkamers, zwembad en een adembenemend uitzichtReferentie: SVP1343


Ruime villa met zwembad gelegen op een heuvel op het zuiden met geweldig (zee) zicht. Het heeft 3 slaapkamers, twee badkamers, een moderne, volledig uitgeruste keuken, een open woon / eetkamer en een groot overdekt terras met toegang tot het grote zwembad. Dit is wat u zoekt als u zegt dat u een villa in de Algarve wilt!

€ 540 000
MEER DETAILS

Ruïne met zeezicht en op loopafstand van São Brás de AlportelReferentie: ST1272


Altijd al gedroomd om uw eigen woning te bouwen? Dan is dit plot van 364m2 met half vrijstaande ruïne een unieke kans voor u. Op de plek waar de ruïne staat kunt u een gelijkvloerse woning te bouwen met 2 slaapkamers, met een footprint van ongeveer 100 a 120m2. Een ideale plek voor uw (vakantie)woning.

€ 79 000
MEER DETAILS

Bouwgrond in een landelijke omgeving, in de heuvels van S. Brás de AlportelReferentie: ST1153


Perceel van 1.031m² gelegen in een rustige, landelijke omgeving met mooi uitzicht en de mogelijkheid om een villa te bouwen. Het perceel ligt ongeveer 12 km in de heuvels van São Brás de Alportel. Ook mogelijk om een perceel ernaast te kopen om een tweede villa te bouwen.

€ 47 500
MEER DETAILS

Bouwgrond in een landelijke omgeving, in de heuvels van S. Brás de AlportelReferentie: ST1152


Perceel van 534m² gelegen in een rustige omgeving met mooi landelijk uitzicht en de mogelijkheid om een villa te bouwen. Het perceel ligt ongeveer 12 km in de heuvels van São Brás de Alportel. Ook mogelijk om een perceel er naast te kopen om een tweede villa te bouwen.

€ 37 500
MEER DETAILS

Luxe 4 slaapkamer contemporary villa met zwembad en zeezicht dichtbij AlturaReferentie: SVP1027


Mooie contemporary villa met 4 slaapkamers al deze met eigen badkamers. De villa ligt net boven Altura in de Oostelijke Algarve en biedt u een prachtig uitzicht op zee en land met alle luxe als vloerverwarming, airconditioning, centraal vacuümsysteem, smart home-installatie, privézwembad en tuin.

€ 1 295 000
MEER DETAILS
1 / 2 pagina's ga naar pagina nr
TOP

ZOEK UW WONING IN PORTUGAL