Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt   Meer informatie

76 Resultaten: Woningen / São Brás de Alportel

Oude boerderij met 4 slaapkamers te renoveren in de buurt van S. Brás de AlportelReferentie: SVA621


Oude boerderij met veel potentieel om te restaureren, met 4 slaapkamers, 2 badkamers en garage, aan renovatie toe, maar de structuur is in goede staat. Land met fruitbomen en water put.

€ 229 000
MEER DETAILS

Bouwgrond in de buurt van S. Bras de AlportelReferentie: SVA623


Bouwgrond met 2.180m² in de buurt van S. Brás de Alportel. Volgens het gemeentelijke bestemmingsbouwplan zijn ongeveer 1.000m² van deze perceel gelegen in het uitbreidingsgebied waardoor 2 onafhankelijke eengezinswoningen met privétoegang gebouwd kunnen worden. Gemeente water, riolering en elektriciteit in de buurt.

€ 129 500
MEER DETAILS

Land met project in de buurt van S. Brás de AlportelReferentie: SVA553


Perceel met goedgekeurd project voor de bouw van een villa met 200m², overdekte parkeerplaats en zwembad! Zuid gericht, rustig omgeving. Leidingwater, elektriciteit en riolering in de buurt.

€ 115 000
MEER DETAILS

Ruïne met prachtig uitzicht, 4 km van het centrum van S. B de AlportelReferentie: SVA593


Ruïne met prachtig uitzicht, 4 km van het centrum van São Brás de Alportel. Uitstekende ligging op het zuide, goede bereikbaarheid, met riolering, water en elektriciteit in de buurt.

€ 135 000
MEER DETAILS

Ruime villa met tuin bij Sao Bras de AlportelReferentie: SV944


Prachtige villa in een idyllische omgeving, dicht bij São Brás de Alportel met uitzicht over heuvelachtig landschap. De villa is verdeeld over twee verdiepingen met aparte ingang.

€ 395 000
MEER DETAILS

Boerderij voor renovatie op ca. 3.000 m² grond in São Brás de AlportelReferentie: SV946


Eigendom type boerderij te renoveren samengesteld uit 1 hoofdhuis en een bijlage met in totaal 301 m2 overdekte oppervlakte, geïmplanteerd in een land met ongeveer 3000m2. Het hoofdgebouw, met meerdere compartimenten, is 248m2 en de staat van instandhouding is zeer redelijk, waarvoor renovatiewerkzaamheden nodig zijn. De bijlage met 53m2, heeft een totale rehabilitatie nodig. Leverbaar met water uit het openbare watersysteem, wel, het is mogelijk om met de riolering te verbinden. De locatie is rustig, in landelijke context, met uitstekende bereikbaarheid en ongeveer 1,5 km van het centrum van São Brás de Alportel.

€ 235 000
MEER DETAILS

Traditionele woning met 4 slaapkamers, kantoor en garage in de buurt van S. Brás de AlportelReferentie: SV938


Typische Algarve woning gelegen op een heuvel met prachtig uitzicht op het platteland. Met 4 slaapkamers (1 suite), 1 kantoor, 2 badkamers, een eetkamer, knusse zithoek en een ruime woonkamer. Het terrein is volledig omheind, heeft een garage, wasruimte, kennel, leidingwater en een septic tank. Op loopafstand van restaurant /café en een minimarkt en op slechts 10 minuten rijden van de stad São Brás de Alportel.

€ 420 000
MEER DETAILS

Villa met bijgebouwen en paardenfaciliteitenReferentie: SVP924


Vrijstaande villa met bijgebouwen gelegen op een vlak perceel van 4.264 m² en 652m2 bebouwde oppervlakte, op korte afstand van São Brás de Alportel. Deze ruime woning met hoge plafonds moet worden gerenoveerd.

€ 370 000
MEER DETAILS
1 / 10 pagina's ga naar pagina nr
TOP

ZOEK UW WONING IN PORTUGAL