fbpixel
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

56 Resultaten: Woningen / São Brás de Alportel

Nieuwe moderne villa met zwembad net buiten São Brás de AlportelReferentie: ST1479-B


Unieke gelegenheid om een kant-en-klare villa met 4 slaapkamers en zwembad te kopen, gelegen op 5 minuten van het centrum van São Brás de Alportel. Het project bestaat in totaal uit 2 kavels van 2 woningen, in totaal 4 woningen. Elke villa is verdeeld over twee verdiepingen, 4 slaapkamers, 4 badkamers, een grote woonkamer, keuken, garage met ruimte voor twee auto's en een groot terras met zwembad en tuin.

€ 680 000
MEER DETAILS

Perceel met project voor nieuwe moderne villa's net buiten São Brás de AlportelReferentie: ST1479-A


Unieke kans om dit perceel met project voor twee villa's met zwembad te kopen, gelegen op 5 minuten van het centrum van São Brás de Alportel. Er zijn twee percelen te koop, elk met een vraagprijs van 450.000 euro. Het project bestaat uit twee vrijstaande villa's met zwembad, elke villa is verdeeld over twee verdiepingen, 4 slaapkamers, 4 badkamers, een grote woonkamer, woonkeuken, garage met ruimte voor twee auto's en een groot terras met zwembad en tuin.

€ 450 000
MEER DETAILS

Ruïne gelegen in de buurt van São Brás de AlportelReferentie: ST1491


Perceel van 2.518 m² met een ruïne van 159 m² gelegen aan de rand van São Brás de Alportel. Op ongeveer 1 km afstand van een restaurant, op 3 km afstand van het centrum van São Brás met alle voorzieningen en op slechts 150 mtr afstand van een lokaal café. De ruïne is georiënteerd naar het zuiden en is toegankelijk via een geasfalteerde weg.

€ 160 000
MEER DETAILS

Magazijn voor commercieel gebruik of ombouw tot loft in São Brás de AlportelReferentie: SV1443


Dit pand is een klein magazijn met traditionele kenmerken in een van de hoofdstraten van São Brás de Alportel. Uitstekend voor commercieel gebruik en/of diensten of om te bouwen tot een woning in loft stijl. Gelegen in het historische centrum van São Brás de Alportel. De overdekte oppervlakte is 70 m2 groot en bestaat uit begane grond en heeft een tussenverdieping halverwege de oppervlakte.

€ 120 000
MEER DETAILS

Charmant gerenoveerd herenhuis in São Brás de AlportelReferentie: SV1441


In de historische wijk van São Brás de Alportel hebben we voor u dit huis met traditionele architectonische kenmerken. Met 4 slaapkamers en volledig gerenoveerd met materialen van hoge kwaliteit. Verdeeld over twee verdiepingen en met een binnenpatio. Volledig gerenoveerd; dubbele beglazing, airconditioning, centrale verwarming en een zonnepaneel voor waterverwarming Klaar om in te trekken!

€ 525 000
MEER DETAILS

Villa met 3 slaapkamers en zwembad in São Brás de AlportelReferentie: SVP1434


Goede investering met een hoog verhuur potentieel. Het is gelegen in een kleine residentiële buurt in de heuvels, dichtbij het centrum van São Brás de Alportel. Deze 3 slaapkamer villa leent zich uitstekend tot vakantiewoning, maar evenzeer tot permanente bewoning. De woning heeft een AL-vergunning.

POA
MEER DETAILS

Prachtige villa met 3 + 3 slaapkamers en zwembad in São Brás de AlportelReferentie: SVP1439


Deze mooie villa, op het zuiden geörienteerd, biedt u grote heldere ruimtes en is van alle moderne comfort voorzien. Ze is gelegen aan de rand van São Brás de Alportel, op een erg gewilde locatie vanwege de nabijheid van het stadscentrum en de rustige buurt waarin ze ligt. De villa is een erg fijne plek om te wonen of om te verhuren als vakantiewoning.

€ 649 000
MEER DETAILS

Exclusieve 3 slaapkamer villa met zwembad in São Brás de AlportelReferentie: SVP1437


Prachtig landgoed met een bevoorrechte ligging. Gelegen op een heuvel met een fantastisch uitzicht op de omgeving. De villa heeft 3 slaapkamers, verdeeld over twee verdiepingen, met een mooi zwembad op een perceel met diverse fruitbomen en is goed toegankelijk door een geplaveide weg.

€ 595 000
MEER DETAILS
1 / 7 pagina's ga naar pagina nr
TOP

ZOEK UW WONING IN PORTUGAL