Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt   Meer informatie

78 Resultaten: Woningen / São Brás de Alportel

Nieuwe villa met 3 slaapkamers, verwarmd zwembad en garage, S. B. AlportelReferentie: SVP987


Nieuwe villa met 3 slaapkamers, verwarmd zwembad, vloerverwarming via zonnepanelen + warmtepomp, airco's, 2 keukens en 115m² garage / kelder. Heerlijk rustig gelegen, op het zuiden, in een gebied omringd door het platteland. Slechts 3 km van voorzieningen en het dorp. Ongeveer 20 minuten van de luchthaven en het strand.

€ 877 000
MEER DETAILS

Perceel van 3448 m² met 2 ruïnes dichtbij São Brás de AlportelReferentie: ST983


Perceel van 3448 m² met 2 ruïnes dichtbij São Brás de Alportel. De locatie is aan het einde van een geasfalteerde weg met alle rust en stilte met mooi uitzicht op de heuvels en over het platteland.

€ 135 000
MEER DETAILS

Quinta + annex + paardenfaciliteiten in São Brás de AlportelReferentie: SV803A


Recent volledig gerenoveerde quinta met bijgebouw en paardenfaciliteiten. Het object bied in totaal 4 slaapkamers, 3 badkamers, een natuurzwembad, stallen, paardenbak, weides en dressuur arena. Ideaal voor paardenliefhebbers. Op slechts 5 minuten rijden naar São Brás de Alportel.

€ 475 000
MEER DETAILS

Bouwkavel te koop in S. Brás de AlportelReferentie: ST964


Bouw perceel in een woonwijk. Het perceel ligt in een kleine doodlopende straat op slechts 2 km van het centrum van São Brás. Mogelijk om een villa met 4 slaapkamers te bouwen verdeeld over 2 verdiepingen + kelder en een zwembad.

€ 50 000
MEER DETAILS

Luxe nieuwe 4 slaapkamer villa's in S. Brás de AlportelReferentie: SV972


Moderne villa's met 4 slaapkamers in aanbouw, gelegen op 3 km van São Brás de Alportel. Ingericht met centraal stofzuigsysteem, surround sound, zonnepanelen, elektrische rolluiken, onder andere ... Bezichtiging waard!

€ 425 000
MEER DETAILS

2 slaapkamer cottage met verwarmd zwembad en verre uitzicht op zee S. Brás de AlportelReferentie: SVP973


Mooi landhuis met 2 slaapkamers, onlangs gerenoveerd met verwarmd zwembad in een rustige omgeving, een korte rit naar het centrum van S. Brás de Alportel.

€ 295 000
MEER DETAILS

Gerenoveerd huisje met 4 slaapkamers in de buurt van São Brás AlportelReferentie: SV968


Een traditioneel pand met één verdieping, onlangs volledig gerenoveerd met een moderne uitstraling. Goedkeuring om een zwembad te bouwen. Slechts 5 minuten rijden naar het centrum van Sao Bras.

€ 390 000
MEER DETAILS

5 slaapkamer villa met zwembad dichtbij São Brás de AlportelReferentie: SVP967


Villa met 5 slaapkamers, 4 badkamers en prive zwembad bovenop een heuvel dichtbij São Brás de Alportel. De villa is gelegen aan het einde van een geasfalteerde weg en met de heuveltop locatie biedt deze woning een adembenemend 180º uitzicht over de kustlijn. Vanaf het terras op de eerste verdieping heeft u een 360º uitzicht over de kust en het binnenland met de heuvels.

€ 795 000
MEER DETAILS
1 / 10 pagina's ga naar pagina nr
TOP

ZOEK UW WONING IN PORTUGAL