Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt   Meer informatie

29 Resultaten: Villa / Olhão

Prachtige villa in Moncarapacho met zwembad en vrij uitzichtReferentie: SVP879


Luxe villa in koloniale stijl dichtbij Moncarapacho in de Oost-Algarve gelegen in een gewilde, rustige omgeving met prachtig vrij uitzicht. Privé zout water zwembad, groot perceel met veel privacy, carport en diverse (overdekte) terrassen. Binnen in de villa is veel natuurlijk lichtinval, beschikt het over ruime kamers en er zijn vele mooie details in het ontwerp verwerkt. Moet gezien worden!

€ 835 000
MEER DETAILS

Ruime villa met 4 slaapkamers, privé zwembad dichtbij Olhão.Referentie: SVP858


Ruime villa met 4 slaapkamers, 3 badkamers, verwarmd prive zwembad en annex met 2 slaapkamers, 1 badkamer in een urbanisatie met een hoog verhuur potentieel dichtbij Olhão.

€ 735 000
MEER DETAILS

Twee woningen op één perceel aan de rand van het dorpje Pechão vlakbij Olhão, Oost AlgarveReferentie: SV852


Twee woningen op één perceel met ieder hun eigen toegangsweg, ingang en tuin. Beide woningen hebben elk 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers, een (eet) keuken en een woonkamer. De grotere woning heeft een inpandige schuur en de kleinere woning een inpandige berging. Beide woningen zijn onlangs volledig gerenoveerd. Er is volledige privacy aangezien de woningen met de ´rug´ aan elkaar staan. Perfect voor wonen aan de ene zijde en verhuren van de andere zijde. Het is vrij eenvoudig mogelijk de grote woning te splitsen in twee appartementen, waarbij één appartement twee slaapkamers heeft en de andere één slaapkamer.

€ 385 000
MEER DETAILS

Villa met 5 slaapkamers en privé zwembad in een kleine urbanisatie dichtbij OlhãoReferentie: SVP843


Villa met 5 slaapkamers, 3 badkamers en privé zwembad op een omheinde ruime kavel in een kleine urbanisatie dichtbij Olhão

€ 550 000
MEER DETAILS

Villa met 5 slaapkamers en 2 slaapkamer annex met panoramisch uitzicht op Fuseta en de Ria FormosaReferentie: SVP835


Mooi, op het zuiden gelegen villa met panoramisch uitzicht. Het hoofdgebouw heeft 5 slaapkamers, waarvan 3 ensuite. Diverse terrassen, een mooi aangelegde tuin met zwembad. Airconditioning in de slaapkamers en open haard in de woonkamer, warm water middels solar panels en alarm met videobewaking. Het bijgebouw heeft een kitchenette, 2 slaapkamers, 1 gemeenschappelijke badkamer en een groot privéterras.

€ 900 000
MEER DETAILS

Typische Portugese woning met 2 slaapkamers in Moncarapacho.Referentie: SV821


Mooie en typische Portugese woning met 2 slaapkamer, zuid-oost gericht met een aantal bijgebouwen, privé en volledig omheind perceel van 5.600 m² gelegen op loopafstand van Moncarapacho centrum.

€ 320 000
MEER DETAILS

Villa met 3 slaapkamers en annex met één slaapkamer dichtbij Olhão.Referentie: SV815


Villa met 3 slaapkamers,2 badkamers en annex met één slaapkamer dichtbij Olhão. Gelegen net buiten Olhão, met alle voorzieningen op korte afstand.

€ 426 000
MEER DETAILS

Ruime 4 slaapkamer villa met privé zwembad dichtbij OlhãoReferentie: DHC04


Ruime villa met 4 slaapkamers, 4 badkamer, jacuzzi, sauna, fitnessruimte, lift en privé zwembad in de buurt van Olhão. Gelegen aan de rand van een urbanisatie, deze woning biedt u een prachtig land uitzicht vanaf het terras en de zee-uitzicht vanaf de eerste verdieping.

€ 650 000
MEER DETAILS
1 / 4 pagina's ga naar pagina nr
TOP

ZOEK UW WONING IN PORTUGAL