Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt   Meer informatie

516 Resultaten: Woningen / Algarve

3 slaapkamer woning met zwembad in GuiaReferentie: SVP963


Dit prachtige huis met 3 slaapkamers is gelegen in een gesloten condominium in de buurt van Guia, een dorpje bekent om zijn kip Piripiri, maar waar ook verschillende winkels, bars en supermarkten zijn.

€ 298 000
MEER DETAILS

Traditionele quinta + annex op riant perceel in PaderneReferentie: SVP956


Deze traditionele quinta met annex en zwembad, gelegen in het groene landschap van Paderne in de Algarve. De quinta is recent gerenoveerd met behoud van originele kenmerken, De woning is gelegen op een riant perceel van 1,4 hectare waar tevens 2 glamping tenten op geplaatst zijn. Echt een bezoek waard!

€ 480 000
MEER DETAILS

Vrijstaande 5 kamer villa met zwembad & zeezicht in AlbufeiraReferentie: SVP961


Prachtige ruime vrijstaande villa met 5 kamers, 5 badkamers en een zwembad. Het is gelegen op slechts 10 minuten rijden van het centrum van Albufeira en het dichtsbijzijnde strand ligt op slecht 7 minuten rijden. Prachtig uitzicht op de wijde omgeving en de zee. Goed onderhouden, de perfecte investering als vakantie woning of hoofdwoning.

€ 795 000
MEER DETAILS

Renovatieproject op een geweldige locatie dichtbij FusetaReferentie: SV960


Renovatieproject van een huis met 2 verdiepingen op een groot perceel met uitzicht op Fuseta, de zoutvlaktes en over de Ria Formosa.

€ 360 000
MEER DETAILS

Nieuwe penthouse appartementen (T2) in Tavira met privézwembadReferentie: SAP954-C


Gloednieuwe unieke penthouse appartementen met zeezicht, elk met een groot terras met een privézwembad. De appartementen bevinden zich in een gebouw met in totaal 14 appartementen dicht bij het winkelcentrum Gran Plaza in Tavira.

€ 322 500
MEER DETAILS

Nieuw appartement (T3) in Tavira met privézwembadReferentie: SAP954-B


Gloednieuw uniek appartement, met een groot terras met een privézwembad. Het appartement is gelegen in een gebouw met in totaal 14 appartementen dichtbij het winkelcentrum Gran Plaza in Tavira.

€ 315 000
MEER DETAILS

Off-plan 5 slaapkamer duplex-appartement met zwembad in Faro.Referentie: FAP001-G


Off-plan 5 slaapkamers, 4 badkamer duplex-appartement met gemeenschappelijk zwembad in Faro. Dit ruime en luxe appartement is voorzien van airconditioning, vloerverwarming en ligt dicht bij alle voorzieningen. Het appartement heeft een hoog verhuur potentieel gezien de locatie en de mogelijkheid van beheer door het hotel tegenover.

€ 695 000
MEER DETAILS

Off-plan duplex-appartementen met 4 slaapkamers en zwembad in Faro.Referentie: FAP001-F


Off-plan 4 slaapkamers, 3 badkamer duplex-appartementen met gemeenschappelijk zwembad in Faro. Deze ruime en luxe appartementen zijn voorzien van airconditioning, vloerverwarming en liggen dicht bij alle voorzieningen. De appartementen hebben een hoog verhuur potentieel vanwege de locatie en de mogelijkheid van beheer door het hotel tegenover.

€ 630 000
MEER DETAILS
1 / 65 pagina's ga naar pagina nr
TOP

ZOEK UW WONING IN PORTUGAL