Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt   Meer informatie

424 Resultaten: Woningen / Algarve

Portuguese Typisch huis gerestaureerd in het historische centrum van São Brás de AlportelReferentie: SVA484


Woning bestaat uit begane grond en 1e verdieping in het historische centrum van São Brás de Alportel. Op de begane grond is er een slaapkamer, woonkamer, keuken en badkamer. Boven zijn er 2 slaapkamers (een en suite) en een terras met barbecue.

€ 135 000
MEER DETAILS

Woonboerderij met architectuur uit de late negentiende eeuw met 7 slaapkamers + zwembad + garageReferentie: SVP621


Woonboerderij met 7 slaapkamers, uit het einde van de 19e eeuw, gelegen in een landelijke omgeving. Gelegen op ongeveer 4 km van het centrum van São Brás de Alportel. Bestaande uit 3 gebouwen. Totaal bouwoppervlakte 533 m2 en 10280m2 grond met verschillende fruitbomen. 3 waterbronnen. zwembad en garage. De verwarming wordt verzorgd door open haarden, airconditioning en radiatoren. Dit charmante pand kan een elegant privé-huis zijn en ook geschikt voor plattelandstoerisme.

€ 1 850 000
MEER DETAILS

Te koop quinta + 3 gastenverblijven en uitzicht op zee in São Brás de AlportelReferentie: SVP610A


Traditionele quinta met 3 aparte gastenverblijven, uitzicht op zee en een groot zwembad gelegen in een rustige omgeving op slechts een paar minuten rijden van Sao Bras de Alportel. Uitstekende gelegenheid om bewoning met verhuur te combineren!

€ 675 000
MEER DETAILS

Recent gerenoveerde woning met 2 slaapkamers en 2 badkamers in Santa LuziaReferentie: SV623


Recent gerenoveerde woning met 2 slaapkamers en 2 badkamer dorpshuis in Santa Luzia op slechts 50 meter van de prachtige Ria Formosa

€ 299 000
MEER DETAILS

Prachtige, sfeervolle quinta INCL. vloerverwarming met tuin en zwembad gelegen in Goldra, LouléReferentie: SVP620


Prachtige quinta (V4+2 + annex) met ZWEMBAD en geweldig aangelegde TUIN, gelegen in GOLDRA, Loulé. Geweldige locatie nabij Loulé en São Brás de Alportel en slechts op circa 15 a 20 minuten naar de kust en diverse golfbanen.

€ 1 100 000
MEER DETAILS

Unieke pand in het hart van MonchiqueReferentie: SV618


Dit unieke pand ligt in het hart van Monchique, in de buurt van alle noodzakelijke voorzieningen en is verdeelt in twee ruime appartementen met ieder 2 slaapkamers, eigen keuken en woonkamer met open haard.

€ 380 000
MEER DETAILS

Villa + Bijgebouwen met verschillende investering mogelijkhedenReferentie: SVP599A


Deze prachtige woning ligt op een zeer rustig plek en op een groot perceel in het binnenland en is een geweldige optie om een bed and breakfast te beginnen vanwege het huis dat is opgedeeld in verschillende zelfstandige appartementen.

€ 595 000
MEER DETAILS

Nieuw drie slaapkamer Herenhuis met zwembad dichtbij Armação de PêraReferentie: SVP448-C


Nieuw drie slaapkamers, drie badkamers Herenhuis met zwembad dichtbij Armação de Pêra

€ 320 000
MEER DETAILS
1 / 53 pagina's ga naar pagina nr
TOP

ZOEK UW WONING IN PORTUGAL