Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt   Meer informatie

399 Resultaten: Woningen / Algarve

Herenhuis met gastenverblijf en incl. 2 winkels in het centrum van São BrásReferentie: SV542a


Volledig gerenoveerd herenhuis gelegen in het centrum van São Brás de Alportel. Het gebouw is verdeeld in 4 individuele units waarvan 2 ingericht zijn als woning en 2 units zijn winkels/kantoor. Geweldige investering voor goede huurinkomsten!

€ 340 000
MEER DETAILS

Garage te koop in historisch centrum van São Brás de AlportelReferentie: SG554a


Garage met 41,5m2 gelegen in het oude centrum van São Brás de Alportel. De garage heeft een elektrische poort en elektriciteit. Ook ideaal voor opslag / workshop omdat er wat natuurlijk lichtinval heeft.

POA
MEER DETAILS

Perceel grond met goedgekeurd project voor de bouw van 4 slaapkamer villa met zwembad in TaviraReferentie: ST551(VB)


Perceel grond met goedgekeurd project voor de bouw van 4 slaapkamers, 3 badkamer villa met zwembad in Tavira.

€ 161 000
MEER DETAILS

Villa met drie slaapkamers, GASTENVERBLIJF en een verwarmd zwembad dichtbij Santa BarbaraReferentie: SVP544A


Villa met drie slaapkamers, drie badkamers, GASTENVERBLIJF, verwarmd zwembad en een prachtig uitzicht op zee dichtbij Santa Barbara.

€ 750 000
MEER DETAILS

Boerderij voor renovatie bij Querença, LouléReferentie: SVA495


Half vrijstaande boerderij voor renovatie;, ideaal om in een villa met 2 of 3 slaapkamers te transformeren. Er is een watertank welke als plonsbad gebruikt kan worden. Water word geleverd door een waterbron. Doordat dit land vrij vlak is en op het zuiden ligt heeft dit land een uitstekend agrarisch potentieel, ook zijn er al enkele fruitbomen. De woning is gelegen in een klein dorp met buren en het ligt op ongeveer 9 km afstand van Loulé en 10 km van São Brás de Alportel.

€ 99 000
MEER DETAILS

Agrarisch land in são brás de AlportelReferentie: STVA442


Agrarisch land gelegen op slechts 4 km van het centrum van het dorp São Brás en 7 van Loulé, op een afgelegen locatie en met goede toegang. Het land is volledig vlak met de mogelijkheid om een Borehole te maken, schatting op een kost van ongeveer 5.000 €, er is bewezen via bedrijf dat er een overvloed aan water is.

€ 39 500
MEER DETAILS

Perceel grond voor commercieel gebruik binnen de nieuwe urbanisatie in TaviraReferentie: ST551(C)


Perceel grond voor commercieel gebruik binnen de nieuwe urbanisatie voor 56 huizen in Tavira

€ 810 000
MEER DETAILS

Typisch huis die renovatie nodig heeft in de buurt van S. Brás de AlportelReferentie: SVA490


Typisch huis dat gerenoveerd moet worden en dakrenovatie, op slechts 2 km van het centrum van São Brás. Het huis wordt gekenmerkt door zijn typische stijl, met muren van 60 cm, ingevoegd in een schilderachtig gebied en traditionele Portugese woningen. Het huis is gelijkvloers en ideaal om te transformeren in een villa met 2 slaapkamers. Het heeft een achtertuin, met ongeveer 50 m2, met terras met prachtig uitzicht op het platteland.

€ 69 500
MEER DETAILS
1 / 50 pagina's ga naar pagina nr
TOP

ZOEK UW WONING IN PORTUGAL