Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt   Meer informatie

634 Resultaten: Appartement / Algarve / Vilamoura

Twee slaapkamer appartement in VilamouraReferentie: DSH036


Modern appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers naast de golfbaan Laguna. Dit goed onderhouden condominium beschikt over een gemeenschappelijk zwembad, apart kinderbad en mooie tuinen. Het appartement is ruim en goed uitgerust. Vanuit de woonkamer en de tweepersoonsslaapkamer is het balkon bereikbaar en kijkt uit over het gemeenschappelijke zwembad, de tuinen met gazon en biedt een prachtig uitzicht op de golfbaan, wat een heerlijke bonus is.

€ 285 000
MEER DETAILS

2 slaapkamer appartement voor een goede investering dichtbij VilamouraReferentie: SAP782-H


Luxe 2 slaapkamer, 2 badkamer appartement in een prive-condominium dicht bij alle voorzieningen in Vilamoura. Dit appartement en de locatie bieden een zeer hoog verhuurpotentieel en kunnen een goede investering zijn of uw ideale vakantiehuis met een contractoptie met brutorendementen van ongeveer 5%. De appartementen zijn gebouwd met hoogwaardige afwerkingen.

€ 500 000
MEER DETAILS

2 slaapkamer appartement op een perfecte lokatie in VilamouraReferentie: DSH016


Zeer mooi appartement met 2 slaapkamers en 1 badkamer, op loopafstand van de jachthaven en het strand van Vilamoura. Goed gelegen in een klein condominium met gemeenschappelijk zwembad. Ideaal voor iemand die dicht bij het centrum wil wonen. Ook is het appartement goed geschikt voor vakantieverhuur. Het appartement heeft 2 terrassen, een ondergrondse parkeergarage en een extra privéopslag.

€ 265 000
MEER DETAILS

2 slaapkamer appartement op de begane grond met 2 terrassen, in VilamouraReferentie: DSH014


Prachtig en ruim appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers op de begane grond. Op loopafstand liggen de jachthaven en het strand van Vilamoura. Een van de grote voordelen van deze woning is dat er 2 grote overdekte terrassen zijn die uw woonruimte vergroten. De huidige eigenaren hebben veel geïnvesteerd in deze woning waardoor het een ideaal vakantieappartement of permanent huis is.

€ 349 500
MEER DETAILS

NIEUW 3-slaapkamerappartementen met zwembad in VilamouraReferentie: SON3


NIEUW 3 slaapkamers, 3 badkamer appartementen met zwembad op 2 kilometer van het strand in Vilamoura

€ 500 000
MEER DETAILS

NIEUW Één slaapkamerappartementen met zwembad in VilamouraReferentie: SON1


NIEUW Één slaapkamer, één badkamer appartementen met zwembad in een privé condominium op loopafstand van het strand in Vilamoura

€ 300 000
MEER DETAILS

Fantastische moderne appartementen in VilamouraReferentie: VMCUT001 (V3)


Deze eigentijdse appartementen zijn gelegen op een toplocatie omgeven door de natuur op korte afstand van de beroemde jachthaven en de langgerekte zandstranden in Vilamoura. Gebouwd volgens de hoogste normenzal dit één van de meest prestigieuze projecten van de Algarve zijn waarvan de eerste fase opgeleverd wordt in 2020.

€ 449 400
MEER DETAILS

Luxe appartement met 2 slaapkamer in prive-condominium in de buurt van VilamouraReferentie: SAP782-B


Luxe 2 slaapkamer, 2 badkamer Appartement in een prive-condominium dicht bij alle voorzieningen in Vilamoura. Dit appartement en de locatie bieden een zeer hoog verhuurpotentieel en kunnen uw ideale vakantiehuis zijn. De appartementen zijn gebouwd met hoogwaardige afwerkingen. Dit ruime appartement met 2 slaapkamers is gebouwd volgens zeer hoge luxe- en kwaliteitsnormen.

€ 500 000
MEER DETAILS
1 / 80 pagina's ga naar pagina nr
TOP

ZOEK UW WONING IN PORTUGAL