Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt   Meer informatie

51 Resultaten: Villa / São Brás de Alportel

Prachtige ruime onlangs gerenoveerde villa met 4 slaapkamers dichtbij São Brás de AlportelReferentie: SVP1122


Ruime 4 slaapkamer, 2 badkamer villa met niet-geregistreerd zwembad, waarvan de renovatie begin 2020 werd afgerond. Gebouwd tegen een heuvel biedt deze woning een prachtig uitzicht over het platteland en de heuvels, terwijl gelegen in een rustige omgeving en op slechts 5 minuten rijden van het centrum van São Brás de Alportel. Met centrale verwarming, zonnepanelen voor warm water en fotovoltaïsche panelen die zoveel elektriciteit opwekken dat de eigenaar terug verkoopt aan de leverancier. Dit kan uw perfecte vaste of vakantiewoning zijn.

€ 535 000
MEER DETAILS

Vrijstaande villa met grond, om te renoveren - S. Brás de AlportelReferentie: SV1082


Vrijstaande villa met 7 slaapkamers, om te renoveren. Magazijn + garage. Redelijke algemene staat. Ongeveer 3 km van het centrum van São Brás de Alportel. Leidingwater en riolering in het gebied. Goed potentieel voor B&B.

€ 220 000
MEER DETAILS

Vrijstaande landelijke woning met terrein bij São Brás de AlportelReferentie: SV1068


Vrijstaande woning, met 3 slaapkamers en ruime woonkamer, gelegen net buiten São Brás de Alportel. De woning heeft een vlak perceel van bijna 2500m². Daarnaast beschikt het over een garage, die in gebruik is als berging / bijkeuken en een carport.

€ 249 000
MEER DETAILS

Mooie, traditionele cottage met prachtig uitzicht op het platteland - São Brás de AlportelReferentie: SV1064


Typisch Portugese, geschakelde woning met een mooi terras op het zuiden. De oude watertank is omgebouwd tot een klein zwembad. Het dakterras geeft een prachtig uitzicht op het platteland. De cottage ligt in een rustig klein dorpje, op slechts 7 minuten rijden van São Brás de Alportel en 12 minuten van Loulé.

€ 310 000
MEER DETAILS

2 slaapkamer woning met zwembad in São Brás de AlportelReferentie: SVP1067


2 slaapkamer, 2 badkamer woning in typisch Algarviaanse stijl, met een zwembad. Oorspronkelijk van vóór 1951, maar is in de loop der jaren gerenoveerd. De woning is gelegen op een zeer rustige locatie, maar met buren in de buurt en op slechts één km van São Brás de Alportel.

€ 320 000
MEER DETAILS

Woning met 3 slaapkamers gelegen in een klein dorpje 27km ten noorden van S. BrásReferentie: SV1020A


Mooi huisje met 3 slaapkamers gelegen in een typisch dorpje in de heuvels van Loulé op een zeer rustige locatie. Ideaal als vakantie woning of weekend retreat! 27 km van S. Brás de Alportel, 33 km van Loulé en 45 km van de kust en de luchthaven van Faro.

€ 125 000
MEER DETAILS

3 kamer gerenoveerde Quinta nabij São Brás de AlportelReferentie: SV1043


Sfeervol gerenoveerde 3 kamer Quinta gelegen in de heuvels van São Brás de Alportel op een paar minuten rijden van het stadscentrum. Perfecte vakantie woning of uitstekend permanent woonhuis. De woning biedt rust, ruimte en een prachtig uitzicht over de heuvels. De ligging is op 25 minuten van de luchthaven van Faro.

€ 260 000
MEER DETAILS

Quinta + annex gelegen nabij São Brás de AlportelReferentie: SV1042


Mooie quinta + annex gelegen op vijf minuten rijden van São Brás de Alportel en alle voorzieningen. De woning is gelegen in een rustige omgeving, met enkele buren. Deze gelijkvloerse quinta beschikt over 2 slaapkamers en 2 badkamers en heeft de mogelijkheid om in het bijgebouw een derde slaapkamer te realiseren. Unieke kans!

€ 208 000
MEER DETAILS
1 / 7 pagina's ga naar pagina nr
TOP

ZOEK UW WONING IN PORTUGAL