Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt   Meer informatie

33 Resultaten: Appartement / Tavira

Eén slaapkamer appartement aan zee in Cabanas de TaviraReferentie: SAP1045-Z


Unieke kans! Prachtig luxe resort met hoog verhuurpotentieel door geweldige ligging direct aan het natuurreservaat " Ria Formosa". Eilanden, stranden, natuur en rust. 2 buitenbaden, verwarmd binnenbad, fitness-club, spa, kinderclub, restaurant, bars, 24-uur receptie én een boot om naar de stranden te gaan.

POA
MEER DETAILS

Nieuwe appartementen met drie slaapkamers in het centrum van TaviraReferentie: SA1129-B


Nieuwe appartementen met drie slaapkamers in aanbouw in het centrum van Tavira, op loopafstand van winkels, restaurants, het treinstation en het historische centrum. De comfortabele appartementen hebben een hoge energielabel, terrassen en een garage in de kelder.

€ 270 000
MEER DETAILS

2 slaapkamer begane grond appartement met eigen tuin en gemeenschappelijk zwembad in Cabanas de TaviraReferentie: SAP1138-D


Deze 2 slaapkamer, 2 badkamer appartementen bevinden zich op de begane grond van dit condominium en biedt u een eigen tuin en ook de gemeenschappelijke tuinen en zwembad. Dit condominium wordt momenteel gebouwd volgens zeer hoge normen met airconditioning en ligt op slechts 100 meter van het Ria Formosa Natura Reserve in Cabanas de Tavira. Alle voorzieningen op loopafstand en slechts 40 minuten van het vliegveld in Faro.

€ 245 000
MEER DETAILS

Appartementen met 3 slaapkamers met prive zwembad, groot privéterras en gemeenschappelijk zwembad in Cabanas de TaviraReferentie: SAP1138-C


Deze 3 slaapkamer, 2 badkamer appartementen bevinden zich op de tweede verdieping van dit condominium en biedt u een ruime prive-terras, eigen dompelbad en ook de gemeenschappelijke tuinen en zwembad. Dit condominium wordt momenteel gebouwd volgens zeer hoge normen met airconditioning en ligt op slechts 100 meter van het Ria Formosa Natura Reserve in Cabanas de Tavira. Alle voorzieningen op loopafstand en slechts 40 minuten van vliegveld Faro.

€ 410 000
MEER DETAILS

2 slaapkamer appartement met ruim eigen zwembad en terras op de bovenste verdieping in Cabanas de TaviraReferentie: SAP1138-B


Dit appartement met 2 slaapkamers, 2 badkamers bevindt zich op de tweede verdieping van dit condominium met een ruim eigen terras van 84,1 m² met dompelbad en ook de gemeenschappelijke tuinen en het zwembad. Dit condominium wordt momenteel gebouwd volgens zeer hoge normen met airconditioning en ligt op slechts 100 meter van het Ria Formosa Natura Reserve in Cabanas de Tavira. Alle voorzieningen op loopafstand en slechts 40 minuten van het vliegveld in Faro.

€ 450 000
MEER DETAILS

2 slaapkamer appartementen op de eerste verdieping met gemeenschappelijk zwembad in een eigen appartement in Cabanas de TaviraReferentie: SAP1138-A


Deze 2 slaapkamers, 2 badkamer appartementen bevinden zich op de eerste verdieping van dit condominium met gemeenschappelijke tuinen en zwembad. Dit condominium wordt momenteel gebouwd volgens zeer hoge normen met airconditioning en ligt op slechts 100 meter van het Ria Formosa Natura Reserve in Cabanas de Tavira. Alle voorzieningen op loopafstand en slechts 40 minuten van het vliegveld in Faro.

€ 235 000
MEER DETAILS

Nieuwe appartementen met twee slaapkamers in het centrum van TaviraReferentie: SA1129-A


Nieuwe appartementen met twee slaapkamers in aanbouw in het centrum van Tavira, op loopafstand van winkels, restaurants, het treinstation en het historische centrum. De comfortabele appartementen hebben een hoge energielabel, terrassen en een garage in de kelder.

€ 230 000
MEER DETAILS

3 slaapkamer Duplex penthouse direct aan zee in Cabanas de TaviraReferentie: SAP1045-J


Unieke kans! Prachtig luxe resort met hoog verhuurpotentieel door geweldige ligging direct aan het natuurreservaat " Ria Formosa". Eilanden, stranden, natuur en rust. 2 buitenbaden, verwarmd binnenbad, fitness-club, spa, kinderclub, restaurant, bars, 24-uur receptie én een boot om naar de stranden te gaan.

€ 395 000
MEER DETAILS
1 / 5 pagina's ga naar pagina nr
TOP

ZOEK UW WONING IN PORTUGAL