fbpixel
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

4 Resultaten: Appartement / Algarve / Vilamoura

2-slaapkamer appartement met zwembad , garage en verhuurpotentie tussen de golfbanen van VilamouraReferentie: SAP1293


Prachtig appartement met 2 slaapkamers dicht bij de mooiste golfbanen in Vilamoura. Er is een gemeenschappelijke tuin, een zwembad en een eigen parkeerplaats in de garage. Een perfect appartement voor uw familievakantie, als uitvalsbasis om heerlijk te kunnen golfen en/of om wat huurinkomsten te genereren.

POA
MEER DETAILS

2 slaapkamer appartement voor een goede investering dichtbij VilamouraReferentie: SAP782-H


Luxe 2 slaapkamer, 2 badkamer appartement in een prive-condominium dicht bij alle voorzieningen in Vilamoura. Dit appartement en de locatie bieden een zeer hoog verhuurpotentieel en kunnen een goede investering zijn of uw ideale vakantiehuis met een contractoptie met brutorendementen van ongeveer 5%. De appartementen zijn gebouwd met hoogwaardige afwerkingen.

€ 550 000
MEER DETAILS

Luxe Penthouse appartement met 3 slaapkamers en een dakterras in een privé condominium in de buurt van VilamouraReferentie: SAP782-C


Luxe 3 slaapkamer, 3 badkamer Penthouse appartement met dakterras in een prive-condominium dicht bij alle voorzieningen in Vilamoura. Dit appartement en de locatie bieden een zeer hoog verhuurpotentieel en kunnen uw ideale vakantiehuis zijn. De appartementen zijn gebouwd met hoogwaardige afwerkingen.

€ 850 000
MEER DETAILS

Nieuwbouw appartemementen aan de golfbaan in VilamouraReferentie: SAP494 (N)


Luxe, nieuwbouw appartementen (in aanbouw) gelegen tegenover de golfbaan, op 10 minuten loopafstand van de haven en het strand in Vilamoura. De eerste fase van 24 appartementen, variërend van 92 m2 tot 111m2 is in aanbouw. Alle appartementen beschikken over een ruim formaat balkon vanaf 26 m2 tot en met 101 m2 !! Alle appartementen hebben prachtig uitzicht op de golfbaan of de zee.

€ 750 000
MEER DETAILS

ZOEK UW WONING IN PORTUGAL