fbpixel
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

Nieuws

De wintermaanden in de AlgarveDe Algarve is een erg populaire bestemming om te overwinteren. De temperatuur in de winter is meestal rond de 18 graden met een lekker zonnetje. De heerlijke berg en strandwandelingen zijn dan erg populair bij de bezoekers. Het weer is dan vaak nog heel mild en zacht en dus perfect om te genieten van de prachtige omgeving in de Portugese winterzon en te ontsnappen aan de kou!

Divine Home opent haar deuren in de Alentejo.Divine Home opent haar deuren in de Alentejo.

Eigenaresse Cindy aan het woordCindy heeft de laatste maanden hard gewerkt om haar Seeds of Silence gereed te maken voor retreats.

Het energiecertificaat;er is geen ontkomen aan…Het energiecertificaat;er is geen ontkomen aan…

IMT - overdrachtsbelasting in 2020Hoeveel overdrachtsbelasting moet ik betalen bij aankoop van een woning in Portugal en hoe wordt dit berekend? Deze belasting wordt in Portugal "Imposto Municipal sobre a Transmissão Onerosa de Imóveis", ookwel IMT genoemd.

COVID-19 veiligheidsmaatregelenTer voorbereiding op uw bezoek aan Portugal is het goed om te weten wat de veiligheidsmaatregelen zijn. Wat wordt er van u verwacht bij een bezoek aan de supermarkt of een restaurant? En wat als u woningen gaat bezichtigen?

1 / 3 pages
go to page nº
TOP