Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt   Meer informatie

Nieuws

Portugal in top 3 meest veilige landen!Portugal staat in 2019 in de top 3 van de Global Peace Index, oftewel de ranglijst van de meest veilige landen ter wereld (!). Portugal hoeft alleen IJsland en Nieuw Zeeland voor zich te laten op deze lijst van veiligste landen, en komt een stuk beter uit de bus dan buurlanden Spanje en Frankrijk.

Wat zijn de kosten bij aankoop in Portugal?Als u voornemens bent om een woning in Portugal te kopen, is het verstandig om vooraf duidelijk te hebben met welke kosten u te maken krijgt. Met welke kosten krijgt u te maken bij de aankoop en welke kosten komen ieder jaar terug na aankoop? We hebben ze in dit artikel voor u op een rij gezet.  

Waarom investeren in de Algarve?De afgelopen jaren is Portugal gestegen in de ranglijst van populaire bestemmingen binnen Europa. Steeds vaker kiest men voor de Algarve als vakantiebestemming, maar ook steeds vaker wordt de Algarve gekozen als de beste locatie om te investeren in een tweede huis in de zon.

Uitnodiging Informatiedag Divine HomeWegens gebleken succes en grote interesse organiseert Divine Home in het najaar weer een eigen second home beurs. Graag nodigen wij u uit voor deze nieuwe editie op zaterdag 28 september en zondag 29 september 2019 over het kopen van een woning in de Algarve. U kunt deze dagen vrij inlopen, de presentaties bijwonen en al uw vragen stellen. Ook kunt u een persoonlijk gesprek aangaan met onze makelaars en een advocaat uit de Algarve.

Terugblik 2018 en vooruitzicht naar 2019De huizenmarkt in Portugal is booming: nu is het juiste moment om te investeren. 2018 was een goed jaar voor de huizenmarkt in Portugal. En ook voor 2019 zijn de vooruitzichten positief. De markt is en blijft naar verwachting groeiende, terwijl tegelijk de Portugese economie aantrekt. Het aantal verkopen stijgt hard. Ook ontwikkelaars haken aan op de gunstige huizenmarkt in Portugal. Sinds 2016/2017 zien we diverse nieuwbouwprojecten van start gaan. Daarmee is het nu het juiste moment om te investeren in uw second home in Portugal.

Wat is de rol van een advocaat in Portugal? Als u een woning in Portugal koopt, is het absoluut aan te raden om een advocaat in te schakelen. Het is in Portugal de advocaat die úw juridische belangen behartigd bij de aankoop; denk aan het controleren van beslagen en hypotheken, maar ook het opstellen van de koopakte en de voorbereiding van de notarisoverdracht.

De beste keus voor gepensioneerdenPortugal: de beste keus voor gepensioneerden. Na uw pensioen een huis kopen in Portugal, dat is een goed idee. In Portugal geniet u niet alleen van één van de beste klimaten ter wereld en bijna de meeste zonuren van Europa, maar ook van ...

1 / 2 pages
go to page nº
TOP