Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

news

Portugal's beste makelaar in vastgoedmarketing


Elk jaar komen architecten, ontwikkelaars, interieurontwerpers en vastgoedbedrijven uit heel Europa samen op The International Property Awards om het hoogste niveau van prestaties te vieren. Dit jaar vond het grote evenement plaats in het Marriott Hotel in Londen waar we werden geëerd met de prijs beste 'Real Estate Agency Marketing Portugal'. Een prijs die blijk geeft van grote erkenning en uitmuntendheid voor onze marketinginspanningen.

 

Het evenement

De International Property Awards is een jaarlijks evenement dat wordt beschouwd als één van de meest prestigieuze prijzenprogramma's in de vastgoedsector. Het awardsprogramma werd opgericht in 1995 en is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijd erkenningsplatform voor vastgoedprofessionals, ontwikkelaars, architecten en interieurontwerpers.

 

De International Property Awards bekronen uitmuntende prestaties in verschillende categorieën, waaronder architectuur, interieurontwerp, vastgoedontwikkeling en vastgoedadvies. Deze categorieën zijn verder onderverdeeld op basis van regio's, zodat bedrijven en professionals kunnen concurreren binnen hun eigen geografische gebieden. De jury bestaat uit een onafhankelijk panel van experts die de inzendingen beoordelen op basis van een aantal criteria.

 

Over de Award

In de categorie "Marketing" worden bedrijven en professionals beoordeeld op verschillende aspecten van hun marketinginspanningen, waaronder branding, reclamecampagnes, digitale marketingstrategieën, zichtbaarheid op sociale media, websiteontwerp, brochures, drukwerk en algemene communicatiestrategieën. De jury beoordeelt hoe goed deze marketinginitiatieven aansluiten bij de doelstellingen van het bedrijf, de doelgroep en het specifieke project dat wordt gepromoot.

 

Het ontvangen van een prijs als deze is een erkenning voor het werk van ons geweldige team. We streven altijd naar innovatie en verbetering, alsmede een duidelijke en waardevolle communicatie voor onze klanten. 

 

Een speciaal woord van dank aan al onze makelaars, kantoorpersoneel, de marketingafdeling, partners zoals fotografen en verschillende leveranciers, en natuurlijk onze klanten die ons de afgelopen 14 jaar hebben vertrouwd met de verkoop van hun onroerend goed in Portugal.

 

We zijn dankbaar en blij dat we deze prijs hebben ontvangen en kijken uit naar de uitdaging om ons na deze onderscheiding nog meer, duidelijker, mooier, informatiever en efficiënter te uiten via de door ons gekozen marketingkanalen. 

Foto's