fbpixel
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

nieuws

Advies bij de verkoop van uw woning in de Algarve

✔ Begeleiding van A t/m Z

✔ Geheel Nederlandse begeleiding

✔ Grote kennis Portugese markt

 

 

Heeft u advies nodig over de verkoop van uw woning in de Algarve, bijvoorbeeld in Albufeira, Tavira of Moncarapacho? Dan kunt u hiervoor uitstekend terecht bij Divine Home. Wij zijn al meer dan twaalf jaar werkzaam in de regio en hebben dan ook uitgebreide kennis van Portugees onroerend goed en het bijbehorende aan- en verkoopproces. Hierdoor kunnen we u uitstekend van advies voorzien over de verkoop van uw woning in Tavira, Moncarapacho, Albufeira of elders in de Algarve.

 

 

 

Vraag hier uw gratis waardebepaling aan

 

 

Gedegen advies en uitgebreide service bij de verkoop van uw woning in de Algarve

Onze service gaat verder dan alleen het geven van advies bij de verkoop van uw woning in bijvoorbeeld Albufeira, Tavira of Moncarapacho. Wanneer u op ons rekent voor de verkoop, voeren we gratis een waardebepaling van uw onroerend goed uit. Ook worden er professionele 360-graden foto’s van uw woning gemaakt. Zo krijgen kopers een goede indruk van het vastgoed. Daarnaast wordt er uiteraard een verkoopbord in de tuin geplaatst of aan de woning bevestigd en wordt een advertentie geplaatst in de etalage van ons kantoor en op de site. Ons uitgebreide netwerk bestaat uit duizenden woningzoekenden en investeerders. Met onze hulp en ons advies wordt de verkoop van uw woning in Tavira, Albufeira, Moncarapacho of elders in de Algarve wel heel gemakkelijk.

 

Portugal

 

Meertalig personeel dat u ondersteunt in het gehele verkoopproces

Het personeel van Divine Home spreekt Nederlands, Duits, Engels, Frans en Portugees. Dat is handig bij de bezichtigingen van uw woning, want zo kunnen we de koper in de eigen taal te woord staan. Daarnaast wordt u altijd in uw eigen taal geholpen. Uiteraard helpen we u met meer dan alleen advies, bezichtigingen en taxaties bij de verkoop van uw woning in Moncarapacho, Tavira, Albufeira of een andere plaats in de Algarve. Zo staan we u ook bij wanneer de koper gevonden is om u met uitstekende after-sales-service te begeleiden tot na de notarisoverdracht.

 

Schakel onze hulp in bij de verkoop van uw woning

Wilt u onze hulp inschakelen of kunt u wel wat advies gebruiken bij de verkoop van uw woning in de Algarve, bijvoorbeeld in Albufeira, Tavira of Moncarapacho? Neem dan contact met ons op en plan een afspraak in met een van onze makelaars. U bereikt ons wanneer u belt naar +351 289 501 664, een e-mail stuurt naar info@divine-home.eu of het contactformulier invult.