fbpixel
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

nieuws

Een huis kopen in Albufeira, Portugal

✔ Begeleiding van A t/m Z

✔ Geheel Nederlandse begeleiding

✔ Grote kennis Portugese markt

 

 

Wilt u een huis kopen in Portugal en heeft u uw zinnen gezet op Albufeira? Dan is het verstandig om een lokale makelaar in de arm te nemen. Hij of zij kan u helpen bij het vinden van uw droomwoning. Laat u bijstaan door een makelaar van Divine Home. Dan wordt u in uw eigen taal geholpen, want al onze makelaars spreken Nederlands. Daarnaast zijn wij al twaalf jaar actief in de regio. Hierdoor kunnen we u alles vertellen over Portugees onroerend goed, de hieraan gekoppelde wetgeving en de omgeving. Zo wordt een huis kopen in Albufeira (Portugal) wel heel gemakkelijk.

 

 

 

Vind uw nieuwe huis in de zon

 

 

Een huis kopen in Portugal met hulp van een makelaar uit Albufeira

Heeft u al een huis op het oog dat u wilt kopen in Albufeira of bent u juist benieuwd wat er zoal te koop staat in Portugal? In beide gevallen zijn we u graag van dienst. In ons uitgebreide woningaanbod vindt u zeker een huis dat aan al uw wensen voldoet. Dit kan bijvoorbeeld een leuke B&B zijn, maar ook een privévilla met zwembad. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos, wanneer u onze hulp inschakelt om de woning van uw dromen te vinden in Albufeira en zo een tweede huis te kunnen kopen in Portugal.

 

Portugal

 

Ondersteuning bij het vinden en de aankoop van uw droomwoning

We helpen u niet alleen met het vinden van een ideaal huis om te kopen in Albufeira, we helpen u ook bij het aankoopproces van de woning in Portugal. Dat verloopt namelijk net even anders dan u misschien gewend bent. Onze makelaars zijn op de hoogte van de regelgeving rondom de aankoop van een woning en adviseren u graag. Ze helpen u om het proces in goede banen te leiden van de reservering van de woning tot na het passeren van de eigendomsacte. Uiteraard zorgen we er ook voor dat de documentatie in orde is.

 

Ondersteuning bij het vinden en de aankoop van uw droomwoning

Wilt u de hulp inschakelen van ons makelaarskantoor uit Albufeira bij het kopen van een huis in Portugal? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. We hebben kantoren in Albufeira, São Brás de Alportel en Moncarapacho. Voor het kantoor in Albufeira belt u naar het kantoor in Albufeira +351 289 501 664 of Nederland +31 - (0) 10 497 33 11 of stuurt u een e-mail naar info@divine-home.nl. U kunt ook het contactformulier invullen.