Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt   Meer informatie

517 Resultaten: Woningen / Algarve

Twee woningen op één perceel aan de rand van het dorpje Pechão vlakbij Olhão, Oost AlgarveReferentie: SV852-A


Twee woningen op één perceel met ieder hun eigen toegangsweg, ingang en tuin. Beide woningen hebben elk 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers, een (eet) keuken en een woonkamer. De grotere woning heeft een inpandige schuur en de kleinere woning een inpandige berging. Beide woningen zijn onlangs volledig gerenoveerd. Er is volledige privacy aangezien de woningen met de ´rug´ aan elkaar staan. Perfect voor wonen aan de ene zijde en verhuren van de andere zijde. Het is vrij eenvoudig mogelijk de grote woning te splitsen in twee appartementen, waarbij één appartement twee slaapkamers heeft en de andere één slaapkamer ieder met eigen badkamer.

€ 385 000
MEER DETAILS

4 slaapkamer cottage met annex en zwembad dichtbij São Brás de AlportelReferentie: SVP927A


4 slaapkamers, 2 badkamers woning met annex met één slaapkamer, één badkamer en zwembad in de heuvels net boven São Brás de Alportel. Gelegen aan het einde van een doodlopende weg biedt deze accommodatie een prachtig uitzicht over de heuvels en het platteland en is nog steeds dichtbij alle voorzieningen.

€ 345 000
MEER DETAILS

Perceel met goedgekeurd project voor 5 appartementen, Moncarapacho, OlhãoReferentie: ST939


Fantastische investeringsmogelijkheid voor het kopen van grond op een toplocatie in Moncarapacho, Olhão. Met de goedkeuring om het project van 5 appartementen te bouwen met in totaal 12 slaapkamers over drie verdiepingen en een ondergrondse garage. Plot grootte van 285 m² met een bruto oppervlakte van 705m².

€ 215 000
MEER DETAILS

Penthouse appartement met 2 slaapkamers, 2 badkamers en zwembad dichtbij TaviraReferentie: SAP919-E


Penthouse appartement op de tweede verdieping met 2 slaapkamers, 2 badkamers, privé terras en gemeenschappelijk zwembad in Luz de Tavira. Gelegen naast het natuurreservaat Ria Formosa, biedt dit appartement een ontspannen omgeving, terwijl nog steeds dicht bij alle voorzieningen en het uitgestrekte strand van Praia do Barril

€ 300 000
MEER DETAILS

3 slaapkamer duplex appartement met zeezicht en zwembad dichtbij TaviraReferentie: SAP919-D


Duplex appartement met 3 slaapkamers, 3 badkamers, zeezicht en gemeenschappelijk zwembad in Luz de Tavira. Gelegen naast het natuurreservaat Ria Formosa, biedt dit appartement een ontspannen omgeving, terwijl u nog steeds dicht bij alle voorzieningen en het uitgestrekte strand van Praia do Barril bent.

€ 470 000
MEER DETAILS

Appartement met 2 slaapkamers en zwembad dichtbij TaviraReferentie: SAP919-C


2 slaapkamers, 2 badkamers appartement op de eerste verdieping met gemeenschappelijk zwembad in Luz de Tavira. Gelegen naast het natuurreservaat Ria Formosa, biedt dit appartement een ontspannen omgeving, terwijl nog steeds dicht bij alle voorzieningen en het uitgestrekte strand van Praia do Barril bent.

€ 275 000
MEER DETAILS

Één slaapkamer appartement met zwembad dichtbij TaviraReferentie: SAP919-B


Één slaapkamer, één badkamer appartement op de begane grond met tuin en gemeenschappelijk zwembad in Luz de Tavira. Gelegen naast het natuurreservaat Ria Formosa, biedt dit appartement een ontspannen omgeving, terwijl nog steeds dicht bij alle voorzieningen en het uitgestrekte strand van Praia do Barril bent.

€ 275 000
MEER DETAILS

Investeringsmogelijkheid met 7% ROI in 4 * Hotel in LagosReferentie: SAP895-H


Luxe toeristische appartementen gelegen in een 4 * Hotel op 150 meter van het strand en dichtbij het centrum van Lagos. De appartementen worden verkocht als Freehold appartementen met gegarandeerde huurinkomsten van 7% tot 10% met optionele terug-koop en 14 dagen privégebruik. De verhuur wordt volledig verzorgd door het Hotel Management programma.

€ 229 000
MEER DETAILS
1 / 65 pagina's ga naar pagina nr
TOP

ZOEK UW WONING IN PORTUGAL