Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt   Meer informatie

483 Resultaten: Woningen / Algarve

Fantastische villa in de bergen van TunesReferentie: SV870


Deze villa ligt net aan de heuvelzijde van Tunes en biedt een fantastisch panoramisch uitzicht. Het staat op een privé volledig omheind perceel van 600m2 met automatische poorten.

€ 460 000
MEER DETAILS

2 slaapkamer woning + 2 bijgebouwen dichtbij MoncarapachoReferentie: SV684A


Een ruime, rustieke woning met 2 slaapkamers en 2 bijgebouwen met allebei één slaapkamer. Prachtig uitzicht op zee en het platteland, in de buurt van Moncarapacho. Deze woning is ideale als een grote familie woning of wie wat huurinkomsten wil ontvangen van de 2 annexen.

€ 595 000
MEER DETAILS

Verschillende bouwgronden voor appartementen in SilvesReferentie: ST851-C03


Verschillende bouwgronden voor appartementen met kelder in Silves. Silves is een van de mooiste locaties in de Algarve om authentiek Portugal te ervaren en te onderdompelen in de fascinerende geschiedenis van de regio. De stad heeft een unieke sfeer, die zeer verschillend is van de hectische badplaatsen, en weerspiegelt de Algarve voorafgaand aan de moderne boom van het massatoerisme. Binnen het historische centrum van Silves, is de stad vrijwel onveranderd gebleven voor meer dan 500 jaar, met bijna geen hint van de moderne ontwikkeling.

€ 270 000
MEER DETAILS

Verschillende bouwpercelen voor appartementen in SilvesReferentie: ST851-C02


Verschillende bouwpercelen voor appartementen met ondergelegen verdieping voor parkeren in Silves. Silves is een van de mooiste locaties in de Algarve om authentiek Portugal te ervaren en te onderdompelen in de fascinerende geschiedenis van de regio. De stad heeft een unieke sfeer, die zeer verschillend is van de hectische badplaatsen, en weerspiegelt de Algarve voorafgaand aan de moderne boom van het massatoerisme. Binnen het historische centrum van Silves, is de stad vrijwel onveranderd gebleven voor meer dan 500 jaar, met bijna geen hint van de moderne ontwikkeling.

€ 120 000
MEER DETAILS

Bouwpercelen voor woningen met 2 verdiepingen in Silves.Referentie: ST851-C01


Verschillende bouwpercelen voor woningen met 2 verdiepingen boven de grond en één verdieping ondergronds in Silves. Silves is een van de mooiste locaties in de Algarve om authentiek Portugal te ervaren en te onderdompelen in de fascinerende geschiedenis van de regio. De stad heeft een unieke sfeer, die zeer verschillend is van de hectische badplaatsen, en weerspiegelt de Algarve voorafgaand aan de moderne boom van het massatoerisme. Binnen het historische centrum van Silves, is de stad vrijwel onveranderd gebleven voor meer dan 500 jaar, met bijna geen hint van de moderne ontwikkeling.

€ 40 000
MEER DETAILS

Gerenoveerde villa op loopafstand van S. B. de AlportelReferentie: SV864


Dit is een prachtig gerenoveerde moderne halfvrijstaande villa met de mogelijkheid om 2 delen van de villa apart te kunnen gebruiken met een eigen ingang, ideaal voor familie verblijf of voor verhuur mogelijkheid. Het is op loopafstand van het centrum van São Brás en heeft een prachtig uitzicht op het platteland.

€ 345 000
MEER DETAILS

Mooie eigentijdse villa met 4 slaapkamers op het zuiden, in Vilamoura!Referentie: SVP863


Deze grote moderne villa gebouwd in 2008 is gelegen in een prachtig Zuidgerichte perceel aan een van de meest prestigieuze golfbanen van Vilamoura. Het huis heeft vloerverwarming, verwarmd zwembad, airconditioning, zonne-energie, alarm, beveiligingscamera's, speelzaal, bioscoopkamer, Jacuzzi en zo veel meer!

€ 1 925 000
MEER DETAILS

Mooie moderne villa met 6 slaapkamers in een van de meest populaire resorts Albufeira!Referentie: SVP859


Deze 6 slaapkamer op het zuiden gelegen villa ligt dicht bij de oude stad van Albufeira. Het pand is gebouwd op een hoge specificatie in 2008, met vele extra's zoals, verwarmd zwembad met apart kinderbad, vloerverwarming, airconditioning, elektrische rolluiken, zonne-energie voor warm water, speelkamer met bar, garage voor 2 auto's en off-Street parkeren voor meerdere auto´s. Binnen het Resort, zijn er nog eens 4 gemeenschappelijke zwembaden, Speeltuin, gratis shuttle bus service, 24-uurs beveiliging en 24-uurs receptie.

€ 750 000
MEER DETAILS
1 / 61 pagina's ga naar pagina nr
TOP

ZOEK UW WONING IN PORTUGAL