Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

nieuws

Vind een B&B die te koop staat in Portugal

✔ Begeleiding van A t/m Z

✔ Geheel Nederlandse begeleiding

✔ Grote kennis Portugese markt

 

 

Bent u op zoek naar een B&B die te koop staat in Portugal? Dan helpt Divine Home u graag bij uw zoektocht en de aankoop van uw ideale bed and breakfast. Hierbij wordt u altijd in uw eigen taal geholpen, want onze makelaars spreken Nederlands. Uiteraard spreken we ook Portugees en zijn we bekend met onroerend goed in Portugal en de regels die hierbij meespelen. Met onze hulp loopt het aankoopproces soepel en weet u altijd precies waar u aan toe bent. Een B&B te koop vinden in Portugal was nog nooit zo eenvoudig.

 

 

 

Vind uw nieuwe huis in de zon

 

 

Een B&B vinden of te koop zetten in Portugal met de hulp van een makelaar

Wanneer u op zoek bent naar een B&B die in Portugal te koop staat, staan we u bij van uw zoektocht tot na de aankoop. In ons uitgebreide woningaanbod vindt u zeker een huis dat aan uw wensen voldoet. Zo niet, dan gaan we voor u op zoek op basis van uw verlangens. Ook wanneer u juist uw B&B in Portugal te koop wilt zetten, rekent u op Divine Home. In dat geval wordt de woning gratis getaxeerd en worden er professionele foto’s van gemaakt. Deze brengen we onder de aandacht via de website en in de etalage van onze makelaarskantoren. Daarbij wordt uw woning op vele bekende nationale en internationale woningportals geplaatst voor een bereik over de hele wereld. Dankzij ons uitgebreide netwerk met duizenden geïnteresseerden, kunnen wij de beste koper voor u vinden.

 

Portugal

 

Maak een afspraak met een van de makelaars

Zoekt u een B&B die te koop staat in Portugal? Wilt u uw B&B juist verkopen? Of bent u op zoek naar een vakantiewoning in Portugal, bijvoorbeeld in Albufeira? In al deze gevallen helpen we u graag. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een afspraak maken met een van onze makelaars? Bel dan naar +351 289 501 664, stuur een e-mail naar info@divine-home.nl of vul het contactformulier in.