Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

nieuws

Vind een prachtige villa in de Algarve in Portugal

✔ Begeleiding van A t/m Z

✔ Geheel Nederlandse begeleiding

✔ Grote kennis Portugese markt

 

 

Wilt u een villa kopen in Portugal in een plaats als Albufeira, in de prachtige Algarve? Dan heeft u onder andere de keuze uit plaatsen als Moncarapacho en São Brás de Alportel. In al deze plaatsen kunt u rekenen op de deskundige begeleiding van Divine Home bij de aan- of verkoop van uw droomwoning. Wij zijn al meer dan 12 jaar actief in de regio en hebben kantoren in de reeds genoemde plaatsen. In deze tijd hebben we uitgebreide ervaring opgedaan met Portugees onroerend goed en de geldende regelgeving. Hierdoor vertrouwt u op een makelaar die u van A tot Z uitstekend begeleidt.

 

 

 

Vind uw nieuwe huis in de zon

 

 

Een villa in Portugal in de Algarve verkopen of aankopen met hulp van een makelaar

Of u nu een villa wilt kopen of verkopen in Albufeira of ergens anders in de Algarve (Portugal); wij begeleiden u hierbij. Onze makelaars spreken Nederlands, waardoor u in uw eigen taal geholpen wordt. Daarnaast beschikt Divine Home over een internationaal netwerk. Dat betekend dat we veel verschillende woningen voor u kunnen vinden, maar ook veel contacten hebben om u te helpen bij een snelle verkoop van uw vakantiewoning. U kunt onder andere op ons rekenen voor gedegen verkoopadvies en aankoopbegeleiding. Maar onze service gaat verder dan dat, want we staan u van begin tot eind bij in het aan- of verkoopproces.

 

Portugal

 

Reken op uitstekende begeleiding

Wilt u een villa kopen in Albufeira of elders in Portugal of een woning verkopen in de Algarve? Neem dan contact op met onze makelaars voor uitstekende begeleiding in het gehele proces. Maak een afspraak op een van onze kantoren door te bellen naar +31 - (0) 10 497 33 11 , een e-mail te sturen naar info@divine-home.eu of het contactformulier in te vullen.