Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt   Meer informatie

22 Resultaten: Appartement / Tavira

Penthouse appartement met 2 slaapkamers, 2 badkamers en zwembad dichtbij TaviraReferentie: SAP919-E


Penthouse appartement op de tweede verdieping met 2 slaapkamers, 2 badkamers, privé terras en gemeenschappelijk zwembad in Luz de Tavira. Gelegen naast het natuurreservaat Ria Formosa, biedt dit appartement een ontspannen omgeving, terwijl nog steeds dicht bij alle voorzieningen en het uitgestrekte strand van Praia do Barril

€ 300 000
MEER DETAILS

3 slaapkamer duplex appartement met zeezicht en zwembad dichtbij TaviraReferentie: SAP919-D


Duplex appartement met 3 slaapkamers, 3 badkamers, zeezicht en gemeenschappelijk zwembad in Luz de Tavira. Gelegen naast het natuurreservaat Ria Formosa, biedt dit appartement een ontspannen omgeving, terwijl u nog steeds dicht bij alle voorzieningen en het uitgestrekte strand van Praia do Barril bent.

€ 470 000
MEER DETAILS

Appartement met 2 slaapkamers en zwembad dichtbij TaviraReferentie: SAP919-C


2 slaapkamers, 2 badkamers appartement op de eerste verdieping met gemeenschappelijk zwembad in Luz de Tavira. Gelegen naast het natuurreservaat Ria Formosa, biedt dit appartement een ontspannen omgeving, terwijl nog steeds dicht bij alle voorzieningen en het uitgestrekte strand van Praia do Barril bent.

€ 275 000
MEER DETAILS

Één slaapkamer appartement met zwembad dichtbij TaviraReferentie: SAP919-B


Één slaapkamer, één badkamer appartement op de begane grond met tuin en gemeenschappelijk zwembad in Luz de Tavira. Gelegen naast het natuurreservaat Ria Formosa, biedt dit appartement een ontspannen omgeving, terwijl nog steeds dicht bij alle voorzieningen en het uitgestrekte strand van Praia do Barril bent.

€ 275 000
MEER DETAILS

2 slaapkamer appartement met gemeenschappelijk zwembad dichtbij TaviraReferentie: SAP919-A


Appartement op begane grond met 2 slaapkamers, 2 badkamers, grote tuin en gemeenschappelijk zwembad in Luz de Tavira. Gelegen naast het natuurreservaat Ria Formosa, biedt dit appartement een ontspannen omgeving, terwijl nog steeds dicht bij alle voorzieningen en het uitgebreide strand van Praia do Barril bent.

€ 295 000
MEER DETAILS

3 slaapkamer appartement met zwembad in Cabanas de TaviraReferentie: SAP916-D


3 slaapkamers, 3 badkamer appartement met groot privéterras en gemeenschappelijk zwembad in Cabanas de Tavira. Dit appartement is gelegen op de tweede verdieping en op slechts 850 meter van het prachtige beschermde natuurreservaat Ria Formosa.

€ 385 000
MEER DETAILS

2 slaapkamer appartementen met zwembad in Cabanas de TaviraReferentie: SAP916-C


2 slaapkamers, 2 badkamers appartementen met groot privéterras en gemeenschappelijk zwembad in Cabanas de Tavira. Deze appartementen bevinden zich op de tweede verdieping en op slechts 850 meter van het prachtige beschermde natuurreservaat Ria Formosa.

€ 345 000
MEER DETAILS

2 slaapkamer appartementen met zwembad in Cabanas de TaviraReferentie: SAP916-B


2 slaapkamers, 2 badkamers appartementen met gemeenschappelijk zwembad in Cabanas de Tavira. Deze appartementen bevinden zich op slechts 850 meter van het prachtige beschermde natuurreservaat Ria Formosa.

€ 220 000
MEER DETAILS
1 / 3 pagina's ga naar pagina nr
TOP

ZOEK UW WONING IN PORTUGAL