fbpixel
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

48 Resultaten: Appartement / Tavira

2 slaapkamer appartementen op de eerste verdieping met gemeenschappelijk zwembad in een eigen appartement in Cabanas de TaviraReferentie: SAP1138-HH


Deze 2 slaapkamers, 2 badkamer appartementen bevinden zich op de eerste verdieping van dit condominium met gemeenschappelijke tuinen en zwembad. Dit condominium wordt momenteel gebouwd volgens zeer hoge normen met airconditioning en ligt op slechts 100 meter van het Ria Formosa Natura Reserve in Cabanas de Tavira. Alle voorzieningen op loopafstand en slechts 40 minuten van het vliegveld in Faro.

POA
MEER DETAILS

Luxe, nieuwe penthouses met terras, privé zwembad, garage en uniek uitzicht over de Ria FormosaReferentie: SAP1125-AA-AB


Nieuwe, unieke 5 (3+2) slaapkamer penthouses met panoramisch uitzicht over het natuurreservaat Ria Formosa, de kust en Tavira. Verdeeld over 2 verdiepingen en met een terras van ruim 120m2. Deze appartementen hebben een eigen parkeerplaats in de garage en een privé zwembad op hun eigen terras. Ook is er toegang tot het gemeenschappelijke zwembad met een ruim zonnedek op het dakterras. Er is een fitnessruimte en voor de kinderen een buitenspeeltuin. Het complex wordt slechts 2 verdiepingen hoog gebouwd en zal in 2022 worden opgeleverd. Slechts 10 minuten lopen van het centrum van Tavira en 5 minuten rijden van Praia da Barril. Fantastische locatie en een uniek project met slechts 26 luxe appartementen.

€ 673 638
MEER DETAILS

Nieuwe, luxe appartementen met privé zwembad, tuin en garage, in TaviraReferentie: SAP1125-FG


Nieuwe, unieke 4 (3+1) slaapkamer appartementen met privé zwembad, tuin en garage, in Tavira. Deze appartementen hebben een eigen parkeerplaats in de garage en naast een privé zwembad in de eigen tuin, ook toegang tot het gemeenschappelijke zwembad met een ruim zonnedek op het dakterras. Vanaf hier heeft u panoramisch uitzicht over het natuurreservaat Ria Formosa, de kust en Tavira. Er is een fitnessruimte en voor de kinderen een buitenspeeltuin. Het complex wordt slechts 2 verdiepingen hoog gebouwd en zal in 2022 worden opgeleverd. Slechts 10 minuten lopen van het centrum van Tavira en 5 minuten rijden van Praia da Barril. Fantastische locatie en een uniek project met slechts 26 luxe appartementen.

€ 519 652
MEER DETAILS

Luxe, nieuwe appartementen met terras, jacuzzi, garage en uniek uitzicht over de Ria FormosaReferentie: SAP1125-PQ


Nieuwe, unieke 4 (3+1) slaapkamer appartementen met panoramisch uitzicht over het natuurreservaat Ria Formosa, de kust en Tavira. Deze appartementen hebben een eigen parkeerplaats in de garage en een privé jacuzzi op hun eigen terras. Ook is er toegang tot het gemeenschappelijke zwembad met een ruim zonnedek op het dakterras. Er is een fitnessruimte en voor de kinderen een buitenspeeltuin. Het complex wordt slechts 2 verdiepingen hoog gebouwd en zal in 2022 worden opgeleverd. Slechts 10 minuten lopen van het centrum van Tavira en 5 minuten rijden van Praia da Barril. Fantastische locatie en een uniek project met slechts 26 luxe appartementen.

€ 457 374
MEER DETAILS

Luxe, nieuw penthouse met terras, privé zwembad, garage en uniek uitzicht over de Ria FormosaReferentie: SAP1125-X


Nieuw, uniek 3 (2+1) slaapkamer penthouse met panoramisch uitzicht over het natuurreservaat Ria Formosa, de kust en Tavira. Dit appartement heeft een eigen parkeerplaats in de garage en een privé zwembad op eigen terras. Ook is er toegang tot het gemeenschappelijke zwembad met een ruim zonnedek op het dakterras. Er is een fitnessruimte en voor de kinderen een buitenspeeltuin. Het complex wordt slechts 2 verdiepingen hoog gebouwd en zal in 2022 worden opgeleverd. Slechts 10 minuten lopen van het centrum van Tavira en 5 minuten rijden van Praia da Barril. Fantastische locatie en een uniek project met slechts 26 luxe appartementen.

€ 443 890
MEER DETAILS

Nieuwe, luxe appartementen met privé zwembad, tuin en garage, in TaviraReferentie: SAP1125-BD


Nieuwe, unieke 2-slaapkamer appartementen met privé zwembad, tuin en garage, in Tavira. Deze appartementen hebben een eigen parkeerplaats in de garage en naast een privé zwembad in de eigen tuin, ook toegang tot het gemeenschappelijke zwembad met een ruim zonnedek op het dakterras. Vanaf hier heeft u panoramisch uitzicht over het natuurreservaat Ria Formosa, de kust en Tavira. Er is een fitnessruimte en voor de kinderen een buitenspeeltuin. Het complex wordt slechts 2 verdiepingen hoog gebouwd en zal in 2022 worden opgeleverd. Slechts 10 minuten lopen van het centrum van Tavira en 5 minuten rijden van Praia da Barril. Fantastische locatie en een uniek project met slechts 26 luxe appartementen.

€ 332 876
MEER DETAILS

Luxe, nieuw appartement met terras, jacuzzi, garage en uniek uitzicht over de Ria FormosaReferentie: SAP1125-N


Nieuw, uniek 2-slaapkamer appartement met panoramisch uitzicht over het natuurreservaat Ria Formosa, de kust en Tavira. Dit appartement heeft een eigen parkeerplaats in de garage en een privé jacuzzi op eigen terras. Ook is er toegang tot het gemeenschappelijke zwembad met een ruim zonnedek op het dakterras. Er is een fitnessruimte en voor de kinderen een buitenspeeltuin. Het complex wordt slechts 2 verdiepingen hoog gebouwd en zal in 2022 worden opgeleverd. Slechts 10 minuten lopen van het centrum van Tavira en 5 minuten rijden van Praia da Barril. Fantastische locatie en een uniek project met slechts 26 luxe appartementen.

€ 309 525
MEER DETAILS

Luxe, nieuwe appartementen met zwembad, garage en uniek uitzicht over de Ria FormosaReferentie: SAP1125-LU


Nieuwe, unieke 2-slaapkamer appartementen met terras en panoramisch uitzicht over het natuurreservaat Ria Formosa, de kust en Tavira. Deze appartementen hebben een eigen parkeerplaats in de garage en toegang tot het gemeenschappelijke zwembad met een ruim zonnedek op het dakterras. Er is een fitnessruimte en voor de kinderen een buitenspeeltuin. Het complex wordt slechts 2 verdiepingen hoog gebouwd en zal in 2022 worden opgeleverd. Slechts 10 minuten lopen van het centrum van Tavira en 5 minuten rijden van Praia da Barril. Fantastische locatie en een uniek project met slechts 26 luxe appartementen.

€ 388 919
MEER DETAILS
1 / 6 pagina's ga naar pagina nr
TOP

ZOEK UW WONING IN PORTUGAL