Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt   Meer informatie

26 Resultaten: Appartement / Tavira

Nieuwe penthouse appartementen (T2) in Tavira met privézwembadReferentie: SAP954-C


Gloednieuwe unieke penthouse appartementen met zeezicht, elk met een groot terras met een privézwembad. De appartementen bevinden zich in een gebouw met in totaal 14 appartementen dicht bij het winkelcentrum Gran Plaza in Tavira.

€ 322 500
MEER DETAILS

Nieuw appartement (T3) in Tavira met privézwembadReferentie: SAP954-B


Gloednieuw uniek appartement, met een groot terras met een privézwembad. Het appartement is gelegen in een gebouw met in totaal 14 appartementen dichtbij het winkelcentrum Gran Plaza in Tavira.

€ 315 000
MEER DETAILS

Nieuwe 2e etage appartementen met terras, garage en zwembad in TaviraReferentie: SAP942-C


Gloednieuwe, luxe appartementen (3 slaapkamers / 2 badkamers) gelegen op de hoogte etage met zwembad, garage, terras en privé dakterras. De appartementen zijn gelegen in het centrum van Tavira op loopafstand van alle voorzieningen.

€ 380 000
MEER DETAILS

Nieuwe 1e etage appartementen met terras, garage en zwembad in TaviraReferentie: SAP942-B


Gloednieuwe, luxe appartementen (3 slaapkamers / 2 badkamers) met zwembad, garage, terras en privé dakterras. De appartementen zijn gelegen in het centrum van Tavira op loopafstand van alle voorzieningen.

€ 295 000
MEER DETAILS

Nieuwe appartementen (T2) in Tavira met privézwembadReferentie: SAP954-A


Gloednieuwe unieke appartementen, elk met een groot terras met een privézwembad. De appartementen bevinden zich in een gebouw met in totaal 14 appartementen dicht bij het winkelcentrum Gran Plaza in Tavira.

€ 250 000
MEER DETAILS

Moderne drie slaapkamer appartementen in het centrum van TaviraReferentie: SA953


Stijlvolle moderne driekamerappartementen met ondergrondse parkeergarage en privé berging gelegen in het centrum van Tavira met alle voorzieningen op loopafstand.

€ 355 000
MEER DETAILS

Penthouse appartement met 2 slaapkamers, 2 badkamers en zwembad dichtbij TaviraReferentie: SAP919-E


Penthouse appartement op de tweede verdieping met 2 slaapkamers, 2 badkamers, privé terras en gemeenschappelijk zwembad in Luz de Tavira. Gelegen naast het natuurreservaat Ria Formosa, biedt dit appartement een ontspannen omgeving, terwijl nog steeds dicht bij alle voorzieningen en het uitgestrekte strand van Praia do Barril

€ 300 000
MEER DETAILS

3 slaapkamer duplex appartement met zeezicht en zwembad dichtbij TaviraReferentie: SAP919-D


Duplex appartement met 3 slaapkamers, 3 badkamers, zeezicht en gemeenschappelijk zwembad in Luz de Tavira. Gelegen naast het natuurreservaat Ria Formosa, biedt dit appartement een ontspannen omgeving, terwijl u nog steeds dicht bij alle voorzieningen en het uitgestrekte strand van Praia do Barril bent.

€ 470 000
MEER DETAILS
1 / 4 pagina's ga naar pagina nr
TOP

ZOEK UW WONING IN PORTUGAL