Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt   Meer informatie

27 Resultaten: Appartement / Tavira

Drie slaapkamer appartement op hoogste etage in TaviraReferentie: SA1038


Goed onderhouden appartement met drie slaapkamers / twee badkamers op de bovenste verdieping met uitzicht op zee en een groot privédakterras. Het appartement is gelegen in een woonwijk op loopafstand van het centrum van Tavira in de oostelijke Algarve. Het appartement beschikt over airconditioning, een eigen ondergrondse parkeerplaats en privéruimte op het dakterras.

€ 248 000
MEER DETAILS

Appartement met 2 slaapkamers en dakterras in aanbouw in TaviraReferentie: SSF001-D


2 slaapkamer, 2 badkamer appartement met groot prive dakterras in aanbouw in Tavira. Dit appartement, van een totaal van 19 appartementen wordt gebouwd met hoge kwaliteit materialen, en ligt op iets minder dan 2 kilometer van de bekende Romeinse brug in het centrum van Tavira. Op 2,5 kilometer van het appartement kunt u de veerboot nemen naar het lange uitgestrekte gouden strand van het eiland Tavira.

€ 450 000
MEER DETAILS

3 slaapkamer appartement met dakterras in aanbouw in TaviraReferentie: SSF001-C


3 slaapkamer, 3 badkamer appartement met groot prive dakterras in aanbouw in Tavira. Dit appartement, van een totaal van 19 appartementen wordt gebouwd met hoge kwaliteit materialen, en ligt op iets minder dan 2 kilometer van de bekende Romeinse brug in het centrum van Tavira. Op 2,5 kilometer van het appartement kunt u de veerboot nemen naar het lange uitgestrekte gouden strand van het eiland Tavira.

€ 470 000
MEER DETAILS

2 slaapkamer appartementen in aanbouw in TaviraReferentie: SSF001-B


Appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers in aanbouw in Tavira. Deze appartementen, van in totaal 19 appartementen die gebouwd worden met hoogwaardige materialen, bevinden zich op iets minder dan 2 kilometer van de bekende Romeinse brug in het centrum van Tavira. Op 2,5 kilometer van het appartement kunt u de veerboot nemen naar het lange uitgestrekte gouden strand van het eiland Tavira.

€ 200 000
MEER DETAILS

Moderne drie slaapkamer appartement in het centrum van TaviraReferentie: SA1006


Stijlvol modern driekamerappartementen met ondergrondse parkeergarage en privé berging gelegen in het centrum van Tavira met alle voorzieningen op loopafstand.

€ 340 000
MEER DETAILS

Één slaapkamer appartement in aanbouw in TaviraReferentie: SSF001-A


Één slaapkamer, één badkamer appartement in aanbouw in Tavira. Dit appartement is één van de in totaal 19 appartementen die worden gebouwd met hoogwaardige materialen. Gelegen op iets minder dan 2 kilometer van de bekende Romeinse brug in het centrum van Tavira. Op 2,5 kilometer van het appartement kunt u de veerboot nemen naar het lange uitgestrekte gouden strand van Tavira eiland.

€ 160 000
MEER DETAILS

Één slaapkamer appartementen in Cabanas de Tavira op slechts 5 minuten lopen van de Ria FormosaReferentie: SA839-F


Één slaapkamer, één badkamer appartementen in het authentieke dorp Cabanas de Tavira gelegen op loopafstand van het strand, het natuurreservaat van Ria Formosa en de Portugese restaurants en cafes in het dorp. Dit condominium is gelegen in het dorp met alle voorzieningen op loopafstand.

€ 150 000
MEER DETAILS

Nieuwe 2e etage appartementen met terras, garage en zwembad in TaviraReferentie: SAP942-C


Gloednieuwe, luxe appartementen (3 slaapkamers / 2 badkamers) gelegen op de hoogte etage met zwembad, garage, terras en privé dakterras. De appartementen zijn gelegen in het centrum van Tavira op loopafstand van alle voorzieningen.

€ 380 000
MEER DETAILS
1 / 4 pagina's ga naar pagina nr
TOP

ZOEK UW WONING IN PORTUGAL