Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt   Meer informatie

9 Resultaten: Appartement / Tavira

2 slaapkamer duplexappartementen in Cabanas de Tavira op slechts 5 minuten lopen van de Ria FormosaReferentie: SA839-E


2 slaapkamers, 2 badkamer duplexappartementen in Cabanas de Tavira op slechts 5 minuten lopen van de Ria Formosa. Dit complex is gelegen aan de rand van het dorp met alle voorzieningen op loopafstand.

€ 240 000
MEER DETAILS

2 slaapkamerappartementen in Cabanas de Tavira op slechts 5 minuten lopen van de Ria FormosaReferentie: SA839-D


2 slaapkamers, 2 badkamer appartementen in Cabanas de Tavira op slechts 5 minuten lopen van de Ria Formosa. Dit complex is gelegen aan de rand van het dorp met alle voorzieningen op loopafstand.

€ 215 000
MEER DETAILS

Twee slaapkamerappartementen in Cabanas de Tavira op slechts 5 minuten lopen van de Ria FormosaReferentie: SA839-C


Twee slaapkamers, één badkamer appartementen in Cabanas de Tavira op slechts 5 minuten lopen van de Ria Formosa. Dit complex is gelegen aan de rand van het dorp met alle voorzieningen op loopafstand.

€ 230 000
MEER DETAILS

Één slaapkamerappartementen in Cabanas de Tavira op slechts 5 minuten lopen van de Ria FormosaReferentie: SA839-B


Één slaapkamer, één badkamer appartementen in Cabanas de Tavira op slechts 5 minuten lopen van de Ria Formosa Dit complex is gelegen aan de rand van het dorp met alle voorzieningen op loopafstand.

€ 140 000
MEER DETAILS

Twee-kamer-appartementen in Cabanas de Tavira op slechts 5 minuten lopen van de Ria FormosaReferentie: SA839-A


Twee-kamer-appartementen in Cabanas de Tavira op slechts 5 minuten lopen van de Ria Formosa. Dit complex is gelegen aan de rand van het dorp met alle voorzieningen op loopafstand.

€ 145 000
MEER DETAILS

Uitstekend 1 slaapkamerappartement in TaviraReferentie: SA792


Dit appartement is gelegen in het charmante en historische stadje Tavira, een klein stadje aan de kust van het oosten van de Algarve, Portugal. Het strekt zich uit langs de rivier de Gilão, welke de zee bereikt via de lagunes van de Ria Formosa Natuurpark.

€ 140 000
MEER DETAILS

Nieuwbouw 2 slaapkamer appartement bij de oceaan in TaviraReferentie: SAP512-FL0T2


Mooie nieuwbouw 2 slaapkamer, 2 badkamer begane grond appartementen gelegen op slechts 800 meter van de Atlantische Oceaan. Ook is op 400 meter een golfbaan gelegen. Het heeft een eigen parkeerplaats. Deze woningen zijn de perfecte locatie voor uw vakantieverblijf, danwel investering voor verhuur.

€ 225 000
MEER DETAILS

Nieuwbouw 2 slaapkamer appartement bij de oceaan in TaviraReferentie: SAP512-FL1T2


Mooie nieuwbouw 2 slaapkamer, 2 badkamer op de 1e verdieping gelegen appartementen en op slechts 800 meter van de Atlantische Oceaan en slechts 400 meter van een golfbaan. Het heeft een eigen parkeerplaats. Deze woningen zijn de perfecte locatie voor uw vakantieverblijf, danwel investering voor verhuur.

€ 230 000
MEER DETAILS
1 / 2 pagina's ga naar pagina nr
TOP

ZOEK UW WONING IN PORTUGAL