Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt   Meer informatie

10 Resultaten: Appartement / Tavira

Nieuwe 2 slaapkamer appartementen in Cabanas de TaviraReferentie: SAP512-T2


Mooi nieuw gebouwde 2 slaapkamer, 2 badkamer begane grond appartementen met eigen tuin gelegen in een resort met gemeenschappelijke zwembaden, een restaurant, bar, mini-markt, wellness-centrum en fitness op slechts 800 meter van een zandstrand en 400 meter van de Benamor Golf in Cabanas de Tavira. Bent u op zoek naar een vakantiewoning of huur investering? Deze appartementen zijn de perfecte optie voor u!

€ 225 000
MEER DETAILS

2 slaapkamer duplex appartementen met groot terras & zeezicht!Referentie: SA839-E


Duplex 2 slaapkamers, 2 badkamer appartementen in het authentieke dorp Cabanas de Tavira gelegen op loopafstand van het strand, het natuurreservaat van Ria Formosa en de Portugese restaurants en cafes in het dorp. De duplex appartementen bestaan uit een groot terras met uitzicht op zee. Dit condominium is gelegen in het dorp met alle voorzieningen op loopafstand.

€ 240 000
MEER DETAILS

2 slaapkamer appartement in Cabanas de Tavira op slechts 5 minuten lopen van de Ria FormosaReferentie: SA839-D


2 slaapkamers, 2 badkamer appartementen in het authentieke dorp Cabanas de Tavira gelegen op loopafstand van het strand, het natuurreservaat van Ria Formosa en de Portugese restaurants en cafes in het dorp. Dit condominium is gelegen in het dorp met alle voorzieningen op loopafstand.

€ 230 000
MEER DETAILS

2 slaapkamer appartement in Cabanas de Tavira op slechts 5 minuten lopen van de Ria FormosaReferentie: SA839-C


2 slaapkamers, één badkamer appartementen in het authentieke dorp Cabanas de Tavira gelegen op loopafstand van het strand, het natuurreservaat van Ria Formosa en de Portugese restaurants en cafes in het dorp. Dit condominium is gelegen in het dorp met alle voorzieningen op loopafstand.

€ 230 000
MEER DETAILS

Één slaapkamer appartementen in Cabanas de Tavira op slechts 5 minuten lopen van de Ria FormosaReferentie: SA839-B


Één slaapkamer, één badkamer appartementen in het authentieke dorp Cabanas de Tavira gelegen op loopafstand van het strand, het natuurreservaat van Ria Formosa en de Portugese restaurants en cafes in het dorp. Dit condominium is gelegen in het dorp met alle voorzieningen op loopafstand.

€ 140 000
MEER DETAILS

Twee kamer appartementen in Cabanas de Tavira op slechts 5 minuten lopen van de Ria FormosaReferentie: SA839-A


Twee kamer appartementen in het authentieke dorp Cabanas de Tavira gelegen op loopafstand van het strand, het natuurreservaat van Ria Formosa en de Portugese restaurants en cafes in het dorp. Dit condominium is gelegen in het dorp met alle voorzieningen op loopafstand.

€ 145 000
MEER DETAILS

Uitstekend 1 slaapkamerappartement in TaviraReferentie: SA792


Dit appartement is gelegen in het charmante en historische stadje Tavira, een klein stadje aan de kust van het oosten van de Algarve, Portugal. Het strekt zich uit langs de rivier de Gilão, welke de zee bereikt via de lagunes van de Ria Formosa Natuurpark.

POA
MEER DETAILS

Nieuwe 2 slaapkamer appartementen in Cabanas de Tavira.Referentie: SAP512-FL0T2


Mooi nieuw gebouwde 2 slaapkamer, 2 badkamer begane grond appartementen gelegen in een resort met gemeenschappelijke zwembaden, een restaurant, bar, mini-markt, wellness-centrum en fitness op slechts 800 meter van een zandstrand en 400 meter van de Benamor Golf Course in Cabanas de Tavira. Bent u op zoek naar een vakantiewoning of huur investering? Deze appartementen zijn de perfecte optie voor u!

€ 225 000
MEER DETAILS
1 / 2 pagina's ga naar pagina nr
TOP

ZOEK UW WONING IN PORTUGAL