fbpixel
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

37 Resultaten: Appartement / Tavira

Nieuwe luxe 3 slaapkamer appartementen in een privé condominium met zwembad in TaviraReferentie: SAP1456-C


Dit condominium met zwembad biedt luxe en ruime appartementen met 3 slaapkamers en 3 badkamers en ligt dichtbij het winkelcentrum van Tavira. Afgewerkt volgens hoge normen en voorzien van; airconditioning in het gehele appartement, volledig ingerichte keuken met BOSCH-apparatuur, fotovoltaïsche panelen die de warmtepomp laten lopen, dit alles terwijl u op loopafstand van alle voorzieningen bent.

€ 325 000
MEER DETAILS

Nieuwe luxe 2 slaapkamer appartementen in een privé condominium met zwembad in TaviraReferentie: SAP1456-B


Dit condominium met zwembad biedt luxe en ruime appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers en ligt dichtbij het winkelcentrum van Tavira. Afgewerkt volgens hoge normen en voorzien van; airconditioning in het gehele appartement, volledig ingerichte keuken met BOSCH-apparatuur, fotovoltaïsche panelen die de warmtepomp laten lopen, dit alles terwijl u op loopafstand van alle voorzieningen bent.

€ 220 000
MEER DETAILS

Nieuwe luxe één slaapkamer appartementen in een privé condominium met zwembad in TaviraReferentie: SAP1456-A


Dit condominium met zwembad biedt luxe en ruime appartementen met één slaapkamer en ligt dichtbij het winkelcentrum van Tavira. Afgewerkt volgens hoge normen en voorzien van; airconditioning in het gehele appartement, volledig ingerichte keuken met BOSCH-apparatuur, fotovoltaïsche panelen die de warmtepomp laten lopen, dit alles terwijl u op loopafstand van alle voorzieningen bent.

€ 200 000
MEER DETAILS

Een slaapkamer appartement met parkeerplaats in Cabanas de TaviraReferentie: SA1377


Dit appartement met één slaapkamer op de begane grond ligt dicht bij de promenade en Ria Formosa in het vissersdorp Cabanas de Tavira en is een ideale investering voor vakantieverhuur. Het heeft toegang tot een parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage.De woning is in een goede staat en eenmaal ingericht en uitgerust is het klaar om in te trekken.

€ 165 000
MEER DETAILS

Onlangs opgeleverde appartementen met 2 en 3 slaapkamers op een centrale locatie in TaviraReferentie: SA1410


Moderne en lichte appartementen met 2 en 3 slaapkamers die onlangs zijn voltooid in het centrum van de kustplaats Tavira. Deze appartementen bevinden zich in een gebouw bestaande uit slechts 6 appartementen. Er is één 2 slaapkamer appartement beschikbaar op de 1e verdieping en er zijn 2 appartementen beschikbaar op de begane grond (1 slaapkamer op dezelfde verdieping en 2 slaapkamers in het souterrain). Gelegen in een rustige woonwijk op slechts 10 minuten lopen van de Romeinse brug en op 5 minuten lopen van tal van cafés, restaurants en voorzieningen, bieden de units een ruime, open indeling.

€ 245 000
MEER DETAILS

2 slaapkamer appartement aan zee in Cabanas de TaviraReferentie: SAP1045-K


Unieke kans! Prachtig luxe resort met hoog verhuurpotentieel door geweldige ligging direct aan het natuurreservaat " Ria Formosa". Eilanden, stranden, natuur en rust. 2 buitenbaden, verwarmd binnenbad, fitness-club, spa, kinderclub, restaurant, bars, 24-uur receptie én een boot om naar de stranden te gaan.

€ 300 000
MEER DETAILS

Luxe Duplex appartement met 3 slaapkamer, 3 badkamers en ruim privé dakterras in Tavira centrumReferentie: SA1322-B


Dit luxe en ruime Duplex appartement met 3 slaapkamers, 3 badkamers en ruim privé dakterras bevindt zich in een privé condominium van slechts 8 appartementen. Afgewerkt volgens hoge normen en voorzien van; vloerverwarming en airconditioning in het hele appartement, volledig uitgeruste keuken met BOSCH-apparatuur, fotovoltaïsche panelen om energie op te wekken, dit alles in het centrum van Tavira.

€ 666 000
MEER DETAILS

Appartement met 3 slaapkamers en 3 badkamers op de begane grond in het centrum van TaviraReferentie: SA1322-A


Dit luxe en ruime appartement met 3 slaapkamers, 3 badkamers en ruim terras bevindt zich op de begane grond in een privé condominium van slechts 8 appartementen. Afgewerkt volgens hoge normen en voorzien van; vloerverwarming en airconditioning in het hele appartement, volledig uitgeruste keuken met BOSCH-apparatuur, fotovoltaïsche panelen om energie op te wekken, dit alles terwijl het zich in het centrum van Tavira bevindt.

€ 515 000
MEER DETAILS
1 / 5 pagina's ga naar pagina nr
TOP

ZOEK UW WONING IN PORTUGAL