fbpixel
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

544 Resultaten: Woningen

Appartementen met 2 en 3 slaapkamers in aanbouw in PortimãoReferentie: SA825-5


Deze appartementen met 2 en 3 slaapkamers met vloerverwarming zijn momenteel in aanbouw in Portimão en zullen naar verwachting in oktober 2021 klaar zijn. Met de centrale ligging van de 2 gebouwen bent u dicht bij alle voorzieningen en het strand Praia do Vau ligt op slechts 2,2 kilometer. Een totaal van 10 appartementen per gebouw, wat neerkomt op slechts 2 appartementen per verdieping.

€ 166 900
MEER DETAILS

Appartementen met één en 2 slaapkamers en zwembad in aanbouw op 150 meter van het strand in PortimãoReferentie: SAP825-4


Deze appartementen met één of 2 slaapkamers bevinden zich in een condominium op slechts 150 meter van het bekende strand Praia da Rocha in Portimão met alle voorzieningen op loopafstand. Dit privé condominium heeft een totaal van 60 eenheden, deze appartementen bieden u alle luxe die u zich maar wensen kunt en hoogwaardige afwerkingen, dit kan een perfecte vakantie/verhuur of permanente woning zijn.

€ 280 000
MEER DETAILS

NIEUWE één en 2 slaapkamer appartementen en penthouses op 600 meter van de oceaan in Portimão.Referentie: SAP825-1


Deze nieuwe één en 2 slaapkamers appartementen en penthouses worden gebouwd op slechts 600 meter van het bekende Praia da Rocha in Portimão. In totaal worden er 5 appartementencomplexen gebouwd met elk een zwembad. Verschillende penthouses op de vierde verdieping bieden direct uitzicht op het strand. De appartementen bieden u ook airconditioning, vloerverwarming in de keuken en de badkamers. Gelegen op loopafstand van alle voorzieningen.

€ 199 000
MEER DETAILS

NIEUWE 2 en 3 slaapkamer appartementen met zwembad in LagosReferentie: SAP1095


Deze appartementen met 2 en 3 slaapkamers met gemeenschappelijk zwembad bovenop het condominium zijn voorzien van airconditioning, centraal vacuümsysteem en hebben een toegewezen parkeerruimte in de ondergelegen van het gebouw. Locatie is op 1,7 kilometer van het strand, 2,6 km van een golfbaan en op minder dan 200 meter van winkels en restaurants. Dit kan de perfecte locatie zijn voor uw vakantie of permanente woning.

€ 290 000
MEER DETAILS

NIEUWE luxe appartementen met zeezicht op 100 meter van de oceaan in QuarteiraReferentie: SAP1226


Deze nieuwe luxe appartementen bevinden zich in een privé condominium met zwembad en op slechts 100 meter van het strand. De centrale ligging van het condominium in Quarteira heeft alle voorzieningen op loopafstand en de internationale luchthaven van Faro is binnen 30 minuten te bereiken. De bouw wordt in de zomer van 2021 afgerond. Hoge kwaliteit, luxe keuken en badkamers, airconditioning, garage en grote terrassen op het zuiden.

€ 430 000
MEER DETAILS

Appartementen en penthouses in het eerstelijnsresort aan het strand in Cabanas de TaviraReferentie: SAP1045


Unieke kans! Prachtig luxe resort met hoog verhuurpotentieel door geweldige ligging direct aan het natuurreservaat " Ria Formosa". Eilanden, stranden, natuur en rust. 2 buitenbaden, verwarmd binnenbad, fitness-club, spa, kinderclub, restaurant, bars, 24-uur receptie én een boot om naar de stranden te gaan.

€ 140 000
MEER DETAILS

NIEUWE luxe appartementen in een condominium met zwembad op 100 meter van de oceaan in QuarteiraReferentie: SAP1227


Deze luxe appartementen bevinden zich in een prive condominium met een zwembad en op slechts 100 meter van het strand. De centrale ligging van het condominium in Quarteira maakt dat alle voorzieningen op loopafstand zijn en de internationale luchthaven van Faro is binnen 30 minuten te bereiken. Hoge kwaliteit, luxe keuken en badkamers, airconditioning en garage.

€ 225 000
MEER DETAILS

Verschillende bouwkavels met zeezicht op Monte Rei Golf and Country Club dichtbij AlturaReferentie: ST1264


Verschillende percelen grond voor de bouw van moderne villa's met 500 m². Gelegen aan de Monte Rei Golf and Country Club, de uitzichten vanaf deze percelen en toekomstige villa zijn adembenemend over het platteland tot aan de oceaan. Gelegen op slechts 8,5 km rijden van de Gouden Stranden van Manta Rota en Altura. De historische stad Tavira ligt op 20 minuten rijden en de Spaanse stad Ayamonte ligt op 25 minuten rijden.

€ 390 000
MEER DETAILS
1 / 68 pagina's ga naar pagina nr
TOP

ZOEK UW WONING IN PORTUGAL