Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt   Meer informatie

48 Resultaten: Villa / Algarve / São Brás de Alportel

Nieuwe villa met 3 slaapkamers, verwarmd zwembad en garage, S. B. AlportelReferentie: SVP987


Nieuwe villa met 3 slaapkamers, verwarmd zwembad, vloerverwarming via zonnepanelen + warmtepomp, airco's, 2 keukens en 115m² garage / kelder. Heerlijk rustig gelegen, op het zuiden, in een gebied omringd door het platteland. Slechts 3 km van voorzieningen en het dorp. Ongeveer 20 minuten van de luchthaven en het strand.

€ 877 000
MEER DETAILS

Luxe nieuwe 4 slaapkamer villa's in S. Brás de AlportelReferentie: SV972


Moderne villa's met 4 slaapkamers in aanbouw, gelegen op 3 km van São Brás de Alportel. Ingericht met centraal stofzuigsysteem, surround sound, zonnepanelen, elektrische rolluiken, onder andere ... Bezichtiging waard!

€ 425 000
MEER DETAILS

2 slaapkamer cottage met verwarmd zwembad en verre uitzicht op zee S. Brás de AlportelReferentie: SVP973


Mooi landhuis met 2 slaapkamers, onlangs gerenoveerd met verwarmd zwembad in een rustige omgeving, een korte rit naar het centrum van S. Brás de Alportel.

€ 295 000
MEER DETAILS

Gerenoveerd huisje met 4 slaapkamers in de buurt van São Brás AlportelReferentie: SV968


Een traditioneel pand met één verdieping, onlangs volledig gerenoveerd met een moderne uitstraling. Goedkeuring om een zwembad te bouwen. Slechts 5 minuten rijden naar het centrum van Sao Bras.

€ 390 000
MEER DETAILS

5 slaapkamer villa met zwembad dichtbij São Brás de AlportelReferentie: SVP967


Villa met 5 slaapkamers, 4 badkamers en prive zwembad bovenop een heuvel dichtbij São Brás de Alportel. De villa is gelegen aan het einde van een geasfalteerde weg en met de heuveltop locatie biedt deze woning een adembenemend 180º uitzicht over de kustlijn. Vanaf het terras op de eerste verdieping heeft u een 360º uitzicht over de kust en het binnenland met de heuvels.

€ 795 000
MEER DETAILS

3 slaapkamer woning met zwembad en garage op loopafstand van São Brás de AlportelReferentie: SVP958


Villa met zwembad en garage op loopafstand van het centrum van São Brás. De woning ligt op een perceel van 1774 m² en bestaat uit een woonkamer, 2 badkamers, 3 slaapkamers en een keuken. De eerste verdieping, met toegang via een buitentrap, heeft een grote open ruimte. Ideaal om te verbouwen tot een studio-appartement of als kantoor aan huis.

€ 330 000
MEER DETAILS

Oude boerderij met 4 slaapkamers te renoveren in de buurt van S. Brás de AlportelReferentie: SVA621


Oude boerderij met veel potentieel om te restaureren, met 4 slaapkamers, 2 badkamers en garage, aan renovatie toe, maar de structuur is in goede staat. Land met fruitbomen en water put.

€ 175 000
MEER DETAILS

Boerderij voor renovatie op ca. 3.000 m² grond in São Brás de AlportelReferentie: SV946


Eigendom type boerderij te renoveren samengesteld uit 1 hoofdhuis en een bijlage met in totaal 301 m2 overdekte oppervlakte, geïmplanteerd in een land met ongeveer 3000m2. Het hoofdgebouw, met meerdere compartimenten, is 248m2 en de staat van instandhouding is zeer redelijk, waarvoor renovatiewerkzaamheden nodig zijn. De bijlage met 53m2, heeft een totale rehabilitatie nodig. Leverbaar met water uit het openbare watersysteem, wel, het is mogelijk om met de riolering te verbinden. De locatie is rustig, in landelijke context, met uitstekende bereikbaarheid en ongeveer 1,5 km van het centrum van São Brás de Alportel.

€ 235 000
MEER DETAILS
1 / 6 pagina's ga naar pagina nr
TOP

ZOEK UW WONING IN PORTUGAL