Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

26 Resultaten: Woning / Villa / Algarve / São Brás de Alportel

3 slaapkamer "Fixer Upper" veel potentieel, dicht bij de stadSão Brás de Alportel

Referentie: SV2183


Ruime villa met 3 slaapkamers en 2 badkamers die renovatie en TLC behoeft, met veel potentieel, gelegen op een perceel met weinig onderhoud, dicht bij het centrum van de stad.

€ 449 000
MEER DETAILS

Charmante landelijke villa met bijgebouw en verwarmd zwembadSão Brás de Alportel

Referentie: SVP2164


Charmante landelijke retraitevilla, met bijgebouw en verwarmd zwembad. Gelegen op een verhoogde positie, met een prachtig uitzicht op het platteland. Het interieur is licht en licht. Het aparte bijgebouw heeft 2 slaapkamers en kan worden opgesplitst in twee eenheden met 1 slaapkamer. De villa is met smaak gerenoveerd en klaar om in te trekken.

€ 1 250 000
MEER DETAILS

Charmante 3-slaapkamer villa met verwarmd zwembad en uitzicht over het plattelandSão Brás de Alportel

Referentie: SVP1949a


Gemoderniseerde villa met 3 slaapkamers met 2 badkamers en een verwarmd zwembad op een rustige en populaire locatie met uitzicht over het platteland, op 10 minuten van zowel Sao bras de Alportel als de populaire stad Loule in de centrale Algarve. Een uitgelezen kans!

€ 695 000
MEER DETAILS

Ruime villa met zwembad dichtbij de stadSão Brás de Alportel

Referentie: SVP2165


Ruime gezinsvilla met 4 slaapkamers, 3 badkamers en zwembad op een onderhoudsvriendelijk perceel, dicht bij de stad.

€ 825 000
MEER DETAILS

Prachtige villa met 4 slaapkamers op een geweldige locatieSão Brás de Alportel

Referentie: SVP2159


Ontdek deze prachtige villa met 4 slaapkamers op een royaal perceel van 3.100 m² met een bruto huisoppervlakte van 288 m². Op een verhoogde positie biedt het een prachtig uitzicht op zee en creëert het een rustige en pittoreske leefomgeving.

€ 1 050 000
MEER DETAILS

Gezellige villa met privé zwembad en bijgebouw op een serene locatieSão Brás de Alportel

Referentie: SVP2127


Dichtbij São Brás de Alportel ligt deze prachtige villa met 3 slaapkamers en bijgebouw met één slaapkamer, met adembenemend uitzicht op zee, het platteland en de bergen. Deze charmante villa ligt op een serene locatie, maar toch dicht bij de voorzieningen, en biedt de perfecte mix van rust en luxe. Het ruime huis en bijgebouw bieden voldoende ruimte voor comfortabel wonen.

€ 650 000
MEER DETAILS

Fantastische villa met 4 slaapkamers en zwembad. Dicht bij de stad.São Brás de Alportel

Referentie: SVP2110


Mooie en smaakvol ingerichte villa met 4 slaapkamers en 3 badkamers met zwembad op een groot volgroeid perceel. Op korte afstand van het betoverende stadje S. Brás de Alportel

€ 890 000
MEER DETAILS

Ruime landelijke villa op een rustige en vredige locatieSão Brás de Alportel

Referentie: SVP2148


Welkom bij deze prachtige en ruime villa met 4 slaapkamers en 3 badkamers, gelegen op het platteland maar toch dichtbij de stad São Brás de Alportel. Dit indrukwekkende pand biedt een perfecte mix van luxe wonen en sereen uitzicht over het platteland en de heuvels.

POA
MEER DETAILS
1 / 4 pagina's ga naar pagina nr
TOP

ZOEK UW WONING IN PORTUGAL