Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt   Meer informatie

55 Resultaten: Villa / Algarve / São Brás de Alportel

Luxe nieuwe 4 slaapkamer villa's in S. Brás de AlportelReferentie: SV972


Moderne villa's met 4 slaapkamers in aanbouw, gelegen op 3 km van São Brás de Alportel. Ingericht met centraal stofzuigsysteem, surround sound, zonnepanelen, elektrische rolluiken, onder andere ... Bezichtiging waard!

€ 425 000
MEER DETAILS

2 slaapkamer cottage met verwarmd zwembad en verre uitzicht op zee S. Brás de AlportelReferentie: SVP973


Mooi landhuis met 2 slaapkamers, onlangs gerenoveerd met verwarmd zwembad in een rustige omgeving, een korte rit naar het centrum van S. Brás de Alportel.

€ 295 000
MEER DETAILS

Traditionele woning met 3 slaapkamers + bijgebouw en zwembad in de buurt van S. B. AlportelReferentie: SVP969


Charmant traditioneel huis met 3 slaapkamers, een bijgebouw met 1 slaapkamer, een garage, een verwarmd zwembad en een sauna. De woning is voorzien van centrale verwarming, open haard, A / C, leidingwater en waterput. Gelegen in een rustige omgeving op slechts 5 km van S. Brás met een prachtig uitzicht op het platteland.

€ 595 000
MEER DETAILS

Gerenoveerd huisje met 4 slaapkamers in de buurt van São Brás AlportelReferentie: SV968


Een traditioneel pand met één verdieping, onlangs volledig gerenoveerd met een moderne uitstraling. Goedkeuring om een zwembad te bouwen. Slechts 5 minuten rijden naar het centrum van Sao Bras.

€ 420 000
MEER DETAILS

5 slaapkamer villa met zwembad dichtbij São Brás de AlportelReferentie: SVP967


Villa met 5 slaapkamers, 4 badkamers en prive zwembad bovenop een heuvel dichtbij São Brás de Alportel. De villa is gelegen aan het einde van een geasfalteerde weg en met de heuveltop locatie biedt deze woning een adembenemend 180º uitzicht over de kustlijn. Vanaf het terras op de eerste verdieping heeft u een 360º uitzicht over de kust en het binnenland met de heuvels.

€ 795 000
MEER DETAILS

3 slaapkamer woning met zwembad en garage op loopafstand van São Brás de AlportelReferentie: SVP958


Villa met zwembad en garage op loopafstand van het centrum van São Brás. De woning ligt op een perceel van 1774 m² en bestaat uit een woonkamer, 2 badkamers, 3 slaapkamers en een keuken. De eerste verdieping, met toegang via een buitentrap, heeft een grote open ruimte. Ideaal om te verbouwen tot een studio-appartement of als kantoor aan huis.

€ 330 000
MEER DETAILS

Oude boerderij met 4 slaapkamers te renoveren in de buurt van S. Brás de AlportelReferentie: SVA621


Oude boerderij met veel potentieel om te restaureren, met 4 slaapkamers, 2 badkamers en garage, aan renovatie toe, maar de structuur is in goede staat. Land met fruitbomen en water put.

€ 175 000
MEER DETAILS

Ruime villa met tuin bij Sao Bras de AlportelReferentie: SV944


Prachtige villa in een idyllische omgeving, dicht bij São Brás de Alportel met uitzicht over heuvelachtig landschap. De villa is verdeeld over twee verdiepingen met aparte ingang.

€ 395 000
MEER DETAILS
1 / 7 pagina's ga naar pagina nr
TOP

ZOEK UW WONING IN PORTUGAL