fbpixel
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

40 Resultaten: Woning / Villa / Algarve / São Brás de Alportel

Turnkey project voor 2 slaapkamer villa met zwembad en garage in de heuvels bij S. Brás de AlportelReferentie: SVP1126A


Geweldige kans om dit turnkey-project te kopen. Een moderne villa met 2 slaapkamers, 2 badkamers, zwembad en garage in een rustige landelijke omgeving op ongeveer 15 minuten rijden ten noorden van São Brás de Alportel.

€ 325 000
MEER DETAILS

Gelijkvloerse villa met 3 slaapkamers en zwembad in São Brás de AlportelReferentie: SVP1283


Een zeer goed onderhouden woning, in een rustige woonwijk, met goede toegang, op ongeveer 3 km van het centrum van São Brás de Alportel. De woning is geheel gelijkvloers huis en heeft 3 slaapkamers, een keuken, 2 badkamers en een woonkamer met open haard. Met zwembad in de tuin. En op een deel van het land bevinden zich diverse fruitbomen.

€ 395 000
MEER DETAILS

Moderne 4-slaapkamer woning met garage, in het centrum van São BrásReferentie: SV1277


Moderne villa gebouwd in 2017 met 4 slaapkamers, garage, binnenplaats en verschillende balkons. Gelegen in een rustige woonwijk en op loopafstand van alle voorzieningen.

€ 355 000
MEER DETAILS

Gedeeltelijk gerenoveerde boerderij in Algarve-stijl met bijgebouw en ruïneReferentie: SV1255


Gedeeltelijk gerenoveerde boerderij in Algarve-stijl, gelegen in een doodlopende straat, genietend van privacy met veel mogelijkheden voor uitbreiding en modernisering. Het vlakke perceel is als een achtertuin die gemakkelijk kan worden omgevormd tot een tuin met fruitbomen en een moestuin. Aangezien er een oud pakhuis was dat al is gerenoveerd, hoewel niet geregistreerd, is dit een goede manier om het hoofdgebouw en de ruïne te renoveren.

€ 250 000
MEER DETAILS

Prachtige 3-slaapkamer villa met zwembad in São Brás de AlportelReferentie: SVP1254


Charmante villa met 3 slaapkamers in een kleine urbanisatie op 5 km van het centrum van São Brás de Alportel in een landelijke omgeving. Het heeft geweldige sociale ruimtes, zowel binnen als buiten. Omheinde tuin van goede afmetingen met goed verdeelde ruimte, mooi groot zwembad op het zuiden.

€ 485 000
MEER DETAILS

Moderne villa in aanbouw met 3 slaapkamers, in São Brás de AlportelReferentie: SVP1240


Halfvrijstaande woning in vergevorderde bouwfase. Moderne style, 2 verdiepingen en met 3 slaapkamers. De woning wordt opgeleverd met een zwembad en ruimte voor een fijne tuin. In slechts twee stappen bent u in het centrum van São Brás de Alportel.

€ 525 000
MEER DETAILS

3 slaapkamer herenhuis met tuin en garage in S. Brás de AlportelReferentie: SV1231


Deze 3 slaapkamer woning ligt op loopafstand van het centrum van São Brás de Alportel, hier vindt u alle voorzieningen die nodig zijn als bank, apotheek, supermarkten, restaurants en winkels. De woning heeft leuk uitzicht over een groene vallei, is zeer goed onderhouden en voorzien van 3 slaapkamers, 2 badkamers, 1 toilet, een woonkamer, keuken, berging/ wasruimte, garage, diverse terrassen, buitenkeuken en ruime zolderkamers.

POA
MEER DETAILS

Oude kurkfabriek om te bouwen naar twee huizen met een zwembad, in São Brás de AlportelReferentie: SV1266


Deze oude kurkfabriek staat in het centrum van São Brás de Alportel op een terrein van 1011m². Het terrein kan in tweeën gesplitst kan worden. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om de fabriek te transformeren naar twee huizen met een zwembad. Of er kan een toeristisch project gerealiseerd worden met 12 kamers, park, zwembad en restaurant. Kortom, een uniek object met grote potentie.

€ 275 000
MEER DETAILS
1 / 5 pagina's ga naar pagina nr
TOP

ZOEK UW WONING IN PORTUGAL