fbpixel
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

PORTUGAL

Wij zoeken een commercieel medewerker binnendienst

Binnendienst commercieel mederwerker

Ben je op zoek naar een uitdagende fulltime baan in de makelaardij? Wil je werken bij één van de beste makelaarsorganisatie in de Algarve binnen een gemotiveerd en enthousiast team? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

 

Dit ga je doen

Als inside sales supporter ben je hét aanspreekpunt voor voornamelijk de klanten die zich bevinden binnen het segment van de kopers. Het contact met de klanten uit zich in verschillende vormen, waaronder: inloop op kantoor, telefonisch n.a.v. een klantvraag via ons CRM-systeem of bijvoorbeeld door middel van de chat op onze website.  

 

Iedere klant bevindt zich binnen een andere fase, waar de één klaar is om te kopen, is de ander voornamelijk nog op zoek naar advies. Het is aan jou om de klantbehoefte uit te vragen en te achterhalen wat de klant wenst, voor welke prijs, in welke regio, of ze financieel advies nodig hebben en wanneer ze overkomen voor bezichtigingen. Het is belangrijk dat je de klant van het gevraagde advies kan voorzien, ze kan begeleiden in de journey naar het werkelijk inplannen van bezichtigingen om zo uiteindelijk het doel te bereiken; de droomwoning te vinden die is afgestemd op hun behoefte.

 

Het vinden van een match tussen de klant en de juiste woning gaat in samenwerking met de makelaars. Mocht er binnen onze eigen portfolio geen woning beschikbaar zijn die voldoet aan de wensen van de klant en heb je wel een goede relatie met de klant? Dan is het de taak van de inside sales assistant om middels property searches geschikte woning(en) te vinden die wel voldoen aan de benoemde eisen die zijn voortgekomen uit het intakegesprek. 

 

Zodra er duidelijk is welke woningen interessant zijn voor de klant, kunnen de bezichtigingen ingepland worden met de verkopers en de makelaars. Dit koppel je aan de klanten terug.De makelaar gaat vervolgens met de klanten bezichtigingen, maar kan ook tijdens dit proces jouw hulp vragen voor voorbereidingen, aanvullende property searches of feedback aan eigenaren. 

 

Gaan de klanten naar huis zonder aankoop? Dan ben jij het aanspreekpunt voor de klanten en houd je hen geregeld op de hoogte over nieuwe woningen die eventueel interessant kunnen zijn. 

 

Hier mag je op rekenen

Een dynamische werkomgeving en een fysiek, mentaal en financieel gezonde organisatie met een groei-mindset. Wij willen graag dat jij hier een belangrijke bijdrage aan levert. Daarnaast bieden wij ook:

  • Een arbeidscontract van 40 uur van bepaalde tijd met vast salaris + een goede bonusregeling
  • Telefoon van de zaak
  • Innovatieve tools & systemen om efficiënt en kwalitatief te kunnen werken 

 

Dit ben jij

Jij bent een zelfstandige, energieke en met name servicegerichte persoonlijkheid die goed is in het luisteren naar de wens van jouw klant en het leggen en onderhouden van contacten en relaties.  Je werkt graag in teamverband en;

  • Je beheerst de Engelse en de Portugese taal;
  • Je hebt een achtergrond binnen het vastgoed of de juiste instelling en competenties om direct aan de slag te kunnen gaan;

 

De organisatie

Wat begon als een gezellige vakantie in Portugal, mondde uiteindelijk uit in een dynamische organisatie binnen de makelaardij. Onderneemster Chantal Bruining werd net als vele anderen verliefd op de prachtige Algarve en opende in 2009 voor het eerst haar deuren voor Nederlandse klanten die een (tweede) huis in Portugal wilden kopen.

 

Inmiddels heeft Divine Home 4 kantoren in Portugal (Albufeira, São Brás de Alportel, Moncarapacho en Mértola), en een kantoor in Nederland (Capelle a/d IJssel). Binnen deze kantoren wordt gewerkt aan de verkoop van onroerend goed in Portugal, de verhuur ervan (via Portucasa) en alles wat daartussen zit. Dit wordt gedaan door een team van enthousiaste collega's met verschillende nationaliteiten, waaronder: Engels, Portugees, Nederlands en Belgisch.

 

Heb je belangstelling?

Ben je geïnteresseerd en herken je jezelf in het profiel? Mail dan je CV naar info@divine-home.eu. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Chantal Bruining (+351 961 204 848).