Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

Joana v/der Leeden

"Ik heb het gevoel dat de geweldige en open relatie tussen klant en agent het belangrijkste kenmerk is voor een succesvol resultaat en dit is een van de belangrijkste sleutelpunten voor het succes van het bedrijf"

Hoe het allemaal begon
Ik ben geboren in de Algarve, maar ik ben van Nederlandse afkomst omdat mijn beide ouders uit Nederland komen, ik heb 14 jaar in de omgeving van Albufeira gewoond en ben in 2000 naar São Brás de Alportel verhuisd en ben hier sindsdien gebleven. Ik had de kans om te ervaren dat ik in de twee werelden woonde die de Algarve te bieden heeft, een was slechts 5 minuten lopen naar het strand en de andere in het prachtige Algarvische platteland en de heuvels.

Begonnen als receptioniste in 5 * Hotel en ook in Vet clinic en Art shop. Ik begon mijn carrière in onroerend goed in 2010 en kwam in 2015 bij Divine Home en geniet er nog steeds elke dag van.

Waarom ik van mijn werk hou
Ik ben van mening dat de geweldige en open relatie tussen klant en agent het belangrijkste kenmerk is voor een succesvol resultaat en dit is een van de belangrijkste sleutelpunten voor het succes van het bedrijf. Dit wordt bereikt door het vermogen om te luisteren en hen begeleiding te bieden, door lokale kennis te hebben, een vriendelijke en professionele benadering om op te treden als een consultant in plaats van een "harde verkoper", stelt de klant in staat om zich zelfverzekerd en gerustgesteld te voelen en op deze manier weloverwogen beslissingen te nemen. Daarom hou ik van dit werk, elke dag is anders en vol uitdagingen en de voldoening om mensen te helpen hun eigendom te verkopen of hun droomhuis in de zonnige Algarve te kopen.

Als ik niet aan het werk ben
Als ik niet aan het werk ben, geniet ik van wandelen op het platteland en het observeren van de natuur, haar geluiden en geuren. Een soort meditatietijd voor mij. Als het slecht weer is, vind ik het heerlijk om op de bank te zitten en een documentaire te kijken of een goed thrillerboek te lezen. Ik hou van het strand en zwemmen in de zee. Ik geniet van het maken van foto's van bloemen, insecten en kleine details. Ik heb ook 4 honden die me bezig houden! Waar mogelijk verken ik graag het land.

 Teruggebeld worden door Joana?