Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

Maarten van Rulo

"Het verveelt nooit. Elk proces, koper, verkoper of huis is anders en ik ben verslaafd aan de uitdaging."

Hoe het allemaal begon
Ik ben geboren in Nederland en heb daar gewoond tot mijn 13e toen mijn ouders besloten om naar Portugal te verhuizen. Aanvankelijk verhuisden we naar de zilverkust, waar ik naar een Portugese openbare school ging. Toen ik klaar was met school, verhuisden we naar de Algarve om te zoeken naar een beter klimaat en meer werkmogelijkheden. Mijn ouders zitten in vakantiewoningen en het seizoen duurt veel langer dan de zilverkust.

Kort daarna kwam ik in 2015 bij Remax toen ik 22 was, in Albufeira. Dit was ook het jaar dat ik vader werd en na 8 maanden bij Remax, nadat ik de basis had geleerd, voelde ik dat het tijd was om verder te gaan en sloot ik me aan bij Ideal Homes als vastgoedlister. In 2018 sloot ik me aan bij Divine Home en ben ik nooit meer weggegaan.

Waarom ik van mijn werk hou
De belangrijkste reden dat ik bij vastgoed ben gekomen, is de ervaring die ik van mijn ouders heb opgedaan. Aan de Zilverkust hadden ze een paar panden, waaronder een oude Portugese Quinta die ik betrokken raakte bij het renovatieproces, waar ik steeds meer geïnteresseerd raakte in de vastgoedsector.

Het verveelt nooit. Elk proces, koper, verkoper of huis is anders en ik ben verslaafd aan de uitdaging om te slagen en ervoor te zorgen dat iedereen gelukkig  is

Als ik niet aan het werk ben
Ik blijf graag bezig en dat werkt prima met 2 kinderen, 2 honden, 2 katten en een huis dat we hebben gerenoveerd. Naast het gezinsleven is de Algarve de hemel voor degenen die op een motor rijden, dus ik probeer in het weekend op tournee te gaan, of als het regent, speel ik nog steeds graag wat videogames, ook al ben ik er niet goed meer in. Teruggebeld worden door Maarten?