Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

Tom De Boer

"Ik zie het als een mooie uitdaging om koper en verkoper bij elkaar te brengen. Als iedereen tevreden is dan heb ik mijn werk goed gedaan."

Hoe het allemaal begon
Ik ben opgegroeid in een klein stadje in het noorden van Nederland. Samen met mijn gezin en 3 zussen. Na het behalen van een handelsdiploma in banking begon ik mijn carrière met een traineeship om mezelf te laten groeien tot adviseur in de banksector. Ik zag veel verschillende plaatsen en mensen. Dit was geweldig voor mijn ervaring en om mijn harde vaardigheden op te bouwen. 

Na vier jaar voor een bedrijf te hebben gewerkt, voelde ik dat ik mijn eigen bedrijf wilde starten. Gericht op consultancy in het bankwezen. Dit was de beste beslissing die ik had kunnen nemen. Ik heb opdrachten mogen uitvoeren in diverse grote steden en bij diverse banken. Vroeger ging ik met mijn ouders op vakantie in de Algarve. Dus ik had al wat ervaring met deze geweldige plek. Na 7 jaar een eigen bedrijf te hebben gehad, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Omdat mijn zoon al in de Algarve woonde, was het voor mij de juiste stap om hierheen te verhuizen. Omdat ik al belegde in de vastgoedmarkt in Nederland en ik deze markt erg interessant vond, besloot ik me aan te sluiten bij Divine Home. En dit was al 4 jaar geleden.

 

Waarom ik van mijn werk hou
Elke dag leer ik nieuwe dingen. Ik maak mijn klanten graag blij. Zo geweldig dat ik ze kan helpen om hun droomhuis te vinden. Ook de verschillende soorten vaardigheden die je moet hebben is interessant.   

Ik vind het leuk om buiten te zijn en met mensen om te gaan. Elke dag is anders en dat maakt het nooit saai. Ik zie het als een mooie uitdaging om koper en verkoper bij elkaar te brengen. Als iedereen tevreden is dan heb ik mijn werk goed gedaan.

 

Als ik niet aan het werk ben
In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin. goed eten en drinken. Naast deze activiteiten sport ik ook graag. Zoals tennis of padel en natuurlijk genieten van de geweldige stranden hier in de Algarve. Ik hou er ook van om nieuwe steden en plaatsen te ontdekken.Teruggebeld worden door Tom?