Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

Wouter v/d Westelaken

"Wat nog beter is, dat onze rol verder gaat dan het vinden van die droomwoning. Het gaat ook om het maken van verbindingen via ons uitgebreide netwerk."

Hoe het allemaal begon
Mijn enthousiasme voor vastgoed- en vastgoedontwikkeling begon op de dag dat we ons eerste huis kochten. Zonder enige ervaring, bijna geen budget en alleen onze twee handen begonnen we aan onze eerste renovatie. Helemaal vanaf de bovenkant van het dak, tot aan de kelderverdiepingen, hebben we dit ons droomhuis gemaakt. 

Na het succesvol ontwikkelen van enkele woningen in Nederland hebben we in 2017 besloten om ons eerste vakantiehuis in Portugal te kopen. Net als de meeste mensen volgden we onze droom om een nieuw leven onder de zon te leiden. Al snel ontdekten we de prachtige levensstijl van de Algarve en werden we verliefd op ons nieuwe leven hier. 

Werken bij Divine Home is voor mij een droom die uitkomt. Als listing- en verkoopmakelaar bij Divine Home ben ik in staat om elke dag mensen te helpen bij het vinden van hun droomhuis. Net als in 2017. 

Waarom ik van mijn werk hou
Mensen kunnen begeleiden en helpen bij het vinden van hun droomhuis is een geschenk op zich. Het maakt niet uit of mensen op zoek zijn naar een vakantieappartement, een beleggingspand, een villa of een B&B-kans. Mijn werk gaat over het waarmaken van dromen. 

En wat nog beter is, dat onze baan verder gaat dan het vinden van die droomwoning. Het gaat ook om het maken van verbindingen via ons uitgebreide netwerk. Het maakt niet uit of het gaat om het regelen van een hypotheek, het beheren van een renovatieproject, het importeren van een auto, het verkrijgen van een huurvergunning of het vinden van de beste restaurants. Ik zal je helpen je weg te vinden in de Algarve. Been there, gedaan dat.

Als ik niet aan het werk ben
Als ik niet aan het werk ben, kun je merken dat ik plezier heb met mijn familie en mijn vrienden of aan het sporten ben. Mijn ideale weekend is een vrijdagavonddiner met mijn man in een van onze favoriete restaurants. De hond uitlaten op zaterdagochtend en de gebruikelijke boodschappen doen. Het kopen van veel verse lokale producten om 's middags te beginnen met koken voor het feest dat ik zaterdagavond organiseer. Zondag in de vroege namiddag gaan we golfen op een van de prachtige banen die hier liggen. Om uiteindelijk een drankje te drinken en te genieten. Geniet van het leven. 

Van maandag tot en met vrijdag vind je me in mijn thuisgymnastiek, dat weekend aan het werk.

 Teruggebeld worden door Wouter?