Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

nieuws

Divine Home opent haar deuren in de Alentejo.

 

En wel in het mooie Mértola.

Met al meer dan 12 jaar werkervaring in de Algarve en 3 kantoren in deze kuststreek, gaat Divine Home haar eerste kantoor openen in de Alentejo.

 

In een wereld waarin veel van ons dromen over een eigen woning in Portugal, willen wij de prachtige Alentejo bereikbaar maken voor diegene die zoeken naar rust, ruimte en natuur. Door uit te breiden naar de Alentejo kunnen wij de woningzoekers van vandaag nog beter helpen met het vinden van hún droomhuis. En door onze internationale bereik kunnen we huiseigenaren helpen met het realiseren van de verkoop.

 

In deze prachtige natuurrijke omgeving zijn nog typische boerderijen en mooie opknappers te vinden voor heel interessante prijzen. We kijken er erg naar uit om te groeien in deze regio en kopers en verkopers te helpen hun wens te verwezenlijken.

 

Dit kunnen wij niet zonder een gedreven, lokale entrepreneur en deze hebben wij gevonden in Martine Vercauteren. Deze gepassioneerde, oorspronkelijk Belgische dame heeft haar hart verloren aan de Alentejo en heeft reeds sinds twee jaar zelf een woning hier.

 

Met haar achtergrond in de makelaardij en het bankwezen in België kijken wij samen met Martine er naar uit om aan de slag te gaan.

 

Op vrijdag 27 augustus nodigen wij u van harte uit voor een welkomstdrankje en hapje tussen 18:00 en 21:00 uur op ons nieuwe kantoor aan:

 

Dr. Afonso Costa 63
7750-352 Mértola
T: 00351-286 249 248

 

Hopelijk zien we u vrijdag.

 

Vriendelijke groet namens het gehele Divine Home team,

 

Chantal Bruining

 

&

 


Martine Vercauteren

 

 

Foto's