Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

nieuws

๐Ÿ’ฌ ๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ผ๐—ป๐˜‡๐—ฒ ๐—ธ๐—น๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป ๐˜‡๐—ฒ๐—ด๐—ด๐—ฒ๐—ป?

 

Eigenaresse Seeds of Silence Algarve in de Algarve, Cindy Andries, wist al vanaf haar 20ste jaar dat ze niet eeuwig in België wilde blijven. “Ik wist de knoop door te hakken door een brand in mijn woning in België, waarbij ik alles verloor. Het was een plek in India die deze droom triggerde en nu wilde ik het op mijn eigen manier gaan doen.” 

 

Tijdens jarenlange reizen door Azië en bezoeken aan verschillende Yoga retreats, wist ze het zeker. “Na zelf te oriënteren binnen Europa, kwam Portugal het dichts in de buurt van wat ik zocht. De mensen en de rust. De zoektocht naar een property had ik onderschat, maar via het internet vond ik Divine Home Vastgoed Portugal. Wij hebben in 3 jaar tijd heel veel properties bekeken en toen ik de foto’s van mijn property zag was ik opslag verliefd. Ik wist meteen dat dit het was, zelfs voordat ik er was geweest.”, vertelt Cindy.

 

 

“Afgelopen jaar zijn wij vooral bezig geweest met het renoveren met behulp van vrienden uit België. Ik heb uiteindelijk 1 prachtige retreat kunnen organiseren. Iedereen was in de wolken. Ik krijg nog steeds berichten van gasten over de impact die de retreat heeft gehad op hun leven. Voor 2021 zijn er mooie plannen, maar dit is natuurlijk afhankelijk van de mogelijkheden om te reizen.”

 

Tips voor de dromenjager in de Algarve?

 

“Er is veel in het leven wat ons beïnvloed, waardoor we vaak niet doen wat we willen. Door stilte en reflectie kan dat wel. Ik geloof in de kracht van de mens en de impact daarmee op je eigen leven. Ik weet dat door mijn eigen geloof en kracht ik hier ben en heb wat ik heb. Zonder dat was ik hier niet. Volg je gevoel en luister vooral niet naar de mensen in je omgeving. Kijk diep binnen in jezelf, dan heeft iedereen een droom. Neem daar je tijd voor, in welk vorm dan ook. Om te weten wat je wilt en dicht bij jezelf te komen is stilte nodig. Met Seeds of Silence wil ik bij mensen een zaadje planten die hen helpt hun dromen uit te laten komen.”

 

Net als Cindy op zoek naar uw droomwoning in de Algarve?

 

๐Ÿ“ž 0031(0)10-4973311 | ๐ŸŒ www.divine-home.nl | โœ‰๏ธ info@divine-home.nl

 

 

Foto's