fbpixel
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

8 Resultaten: Woningen

Mooie B&B met aparte accommodatie voor eigenaars en zwembad bij MoncarapachoReferentie: SVP1378-A


Dit is een uitgelezen kans om wonen en werken te combineren. Deze prachtige b&b heeft 6 verhuurbare kamers én een mooie, aparte eigenaars woning om het hele jaar door voldoende inkomsten te genereren en te genieten van het heerlijke leven onder de zon.

€ 850 000
MEER DETAILS

Uniek landgoed met 8 slaapkamers, 7 badkamers, zwembad, tennisbaan en zeezicht dichtbij TaviraReferentie: SVP1215-A


Dit landgoed heeft zeker alles wat u zou kunnen wensen, waaronder 8 slaapkamers, zwembad, tennis-baan, games room en veel buitenruimte op dit grote perceel. Gelegen op korte afstand naar het dorp Santo Estêvão en op slechts 6 kilometer van de prachtige stad Tavira.

€ 1 790 000
MEER DETAILS

Landgoed met succesvolle trendy B&B, vrijstaande Guesthouse en Luxe Lodges en meerdere zwembaden in de Alentejo.Referentie: SVP1200A


Droomt u van het runnen van uw een eigen B&B en toeristisch bedrijf in de wonderschone Alentejo in Portgal, dan is dit uw unieke kans om een landgoed te kopen met een B&B, vrijstaand Guesthouse en diverse luxe lodges. Zelfs met ruimte voor uitbreiding met bijvoorbeeld paardenstallen of meer woningen. In de Alentejo voelt het alsof de tijd heeft stilgestaan en het leven is hier nog goed. De ogen van de hele wereld zijn gericht op de Alentejo, de Portugese regio in het zuiden die erg in opkomst is bij zowel vakantiegangers als wijnliefhebbers.

POA
MEER DETAILS

Mooie Quinta stijl woning + 3 gastenverblijven met prachtig zeezicht in de buurt van Santa BarbaraReferentie: SINV1206A


Traditionele en gezellige woonboerderij met 3 huurhuisjes en een extra bijgebouw die tot een 4e huurhuisje omgebouwd kunt worden. Geweldig zeezicht en slechts 1 km van Santa Barbara de Nexe. Momenteel gerund als Bed and Breakfast maar ook geschikt als gezinswoning met aparte zelfstandige accommodatie voor gasten of familie.

€ 625 000
MEER DETAILS

Unieke  woning met gastenverblijf  vlakbij Stª Catarina, TaviraReferentie: SV480A


Magische en eigenzinnige woning gelegen op een groot perceel tussen Santa Catarina en São Brás met prachtig uitzicht op het platteland. Hoofd woning met 2 slaapkamers +1 aparte gasten slaapkamer + 1 slaapkamer appartement. Kwalitatief tot een uniek geheel gebracht door de kunstenaars en ambachtslieden die werkzaam zijn geweest in de make-over van deze villa.  De villa is gelegen op een heuvel.  

€ 330 000
MEER DETAILS

Unieke 8 slaapkamer villa te koop ideaal voor B&B nabij Guia, AlbufeiraReferentie: SVP1069


Deze prachtige villa van 300m2, met acht slaapkamers, ligt op een perceel van 2.500 m2 met uitzicht op het platteland. Gelegen in een zeer rustige omgeving in Guia.

€ 1 250 000
MEER DETAILS

Prachtige quinta in traditionele stijl - 2 onafhankelijke huisjes, 1 bijgebouw, tuin en zwembad - São Brás de AlportelReferentie: SVP1063


Zeer uniek en karaktervol pand met in totaal 2 onafhankelijke huisjes in traditionele stijl, een op zichzelf staand bijgebouw, een mooie tuin op het zuiden met zwembad en een kleine houten schuur omgebouwd tot een zeer gezellige bar bij het zwembad met een overdekte zithoek buiten. Deze woning biedt goede mogelijkheden voor een B&B, met goede toegang en op loopafstand van het stadscentrum.

€ 895 000
MEER DETAILS

Twee villa's aan zee met zwembad in Albufeira Referentie: SVP977a


Geweldig mooie villa met annex en zwembad. Ideaal voor mensen die zowel op zoek zijn naar een vakantie woning als een woning voor de verhuur. Op loopafstand van het strand en alle voorzieningen.

€ 1 300 000
MEER DETAILS

ZOEK UW WONING IN PORTUGAL