Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt   Meer informatie

147 Resultaten: Appartement / Algarve

Nieuwe penthouse appartementen (T2) in Tavira met privézwembadReferentie: SAP954-C


Gloednieuwe unieke penthouse appartementen met zeezicht, elk met een groot terras met een privézwembad. De appartementen bevinden zich in een gebouw met in totaal 14 appartementen dicht bij het winkelcentrum Gran Plaza in Tavira.

€ 322 500
MEER DETAILS

Nieuw appartement (T3) in Tavira met privézwembadReferentie: SAP954-B


Gloednieuw uniek appartement, met een groot terras met een privézwembad. Het appartement is gelegen in een gebouw met in totaal 14 appartementen dichtbij het winkelcentrum Gran Plaza in Tavira.

€ 315 000
MEER DETAILS

Off-plan 5 slaapkamer duplex-appartement met zwembad in Faro.Referentie: FAP001-G


Off-plan 5 slaapkamers, 4 badkamer duplex-appartement met gemeenschappelijk zwembad in Faro. Dit ruime en luxe appartement is voorzien van airconditioning, vloerverwarming en ligt dicht bij alle voorzieningen. Het appartement heeft een hoog verhuur potentieel gezien de locatie en de mogelijkheid van beheer door het hotel tegenover.

€ 695 000
MEER DETAILS

Off-plan duplex-appartementen met 4 slaapkamers en zwembad in Faro.Referentie: FAP001-F


Off-plan 4 slaapkamers, 3 badkamer duplex-appartementen met gemeenschappelijk zwembad in Faro. Deze ruime en luxe appartementen zijn voorzien van airconditioning, vloerverwarming en liggen dicht bij alle voorzieningen. De appartementen hebben een hoog verhuur potentieel vanwege de locatie en de mogelijkheid van beheer door het hotel tegenover.

€ 630 000
MEER DETAILS

Off-plan appartementen met 4 slaapkamers en gemeenschappelijk zwembad in FaroReferentie: FAP001-E


Off-plan 4 slaapkamers, 3 badkamers appartementen met gemeenschappelijk zwembad in Faro. Deze ruime en luxe appartementen zijn voorzien van airconditioning, vloerverwarming en liggen dicht bij alle voorzieningen. Goede verhuur mogelijkheid.

€ 490 000
MEER DETAILS

Off-plan 3 slaapkamer appartementen met gemeenschappelijk zwembad in FaroReferentie: FAP001-D


Off-plan 3 slaapkamers, 2 badkamers appartementen met gemeenschappelijk zwembad in Faro. Deze ruime en luxe appartementen zijn voorzien van airconditioning, vloerverwarming en liggen dicht bij alle voorzieningen. Goede verhuur mogelijkheid.

€ 425 000
MEER DETAILS

Off-plan 3 slaapkamer appartementen met gemeenschappelijk zwembad in FaroReferentie: FAP001-C


Off-plan 3 slaapkamers, 2 badkamers appartementen met gemeenschappelijk zwembad in Faro. Deze ruime en luxe appartementen zijn voorzien van airconditioning, vloerverwarming en liggen dicht bij alle voorzieningen. Hoog verhuur potentieel vanwege locatie en management mogelijkheid door Hotel tegenover.

€ 385 000
MEER DETAILS

Off-plan 2 slaapkamer appartementen met gemeenschappelijk zwembad in FaroReferentie: FAP001-B


Off-plan een slaapkamer appartementen met gemeenschappelijk zwembad in Faro. Deze ruime en luxe appartementen zijn voorzien van airconditioning, vloerverwarming en liggen dicht bij alle voorzieningen. Deze appartementen hebben een hoog verhuur potentieel.

€ 277 000
MEER DETAILS
1 / 19 pagina's ga naar pagina nr
TOP

ZOEK UW WONING IN PORTUGAL