Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt   Meer informatie

14 Resultaten: Appartement / Algarve / Vilamoura

NIEUW 3-slaapkamerappartementen met zwembad in VilamouraReferentie: SON3


NIEUW 3 slaapkamers, 3 badkamer appartementen met zwembad op 2 kilometer van het strand in Vilamoura

€ 500 000
MEER DETAILS

NIEUW 2-slaapkamerappartementen met zwembad in Vilamoura.Referentie: SON2


NIEUW 2 slaapkamers, 2 badkamer appartementen met zwembad op loopafstand van het strand in Vilamoura.

€ 395 000
MEER DETAILS

NIEUW Één slaapkamerappartementen met zwembad in VilamouraReferentie: SON1


NIEUW Één slaapkamer, één badkamer appartementen met zwembad in een privé condominium op loopafstand van het strand in Vilamoura

€ 255 000
MEER DETAILS

Nieuwbouw 2 slaapkamer appartement bij golfbaan VilamouraReferentie: SAP485-D


Dit nieuwbouwproject is reeds in een vergevorderd stadium van bouw en zal in 2019 gereed zijn. Nog enkele heel interessante appartementen te koop! Het project wordt gebouwd door een gerenommeerde bouwer die hoge kwaliteit levert. Een fantastische investering met uitstekende verhuur mogelijkheden!

€ 352 000
MEER DETAILS

Fantastische moderne appartementen in VilamouraReferentie: VMCUT001 (V3)


Deze eigentijdse appartementen zijn gelegen op een toplocatie omgeven door de natuur op korte afstand van de beroemde jachthaven en de langgerekte zandstranden in Vilamoura. Gebouwd volgens de hoogste normenzal dit één van de meest prestigieuze projecten van de Algarve zijn waarvan de eerste fase opgeleverd wordt in 2020.

€ 447 100
MEER DETAILS

Luxe Penthouse appartement met 3 slaapkamers en een dakterras in een privé condominium in de buurt van VilamouraReferentie: SAP782-C


Luxe 3 slaapkamer, 3 badkamer Penthouse appartement met dakterras in een prive-condominium dicht bij alle voorzieningen in Vilamoura. Dit appartement en de locatie bieden een zeer hoog verhuurpotentieel en kunnen uw ideale vakantiehuis zijn. De appartementen zijn gebouwd met hoogwaardige afwerkingen.

€ 805 000
MEER DETAILS

Luxe appartement met 2 slaapkamer in prive-condominium in de buurt van VilamouraReferentie: SAP782-B


Luxe 2 slaapkamer, 2 badkamer Appartement in een prive-condominium dicht bij alle voorzieningen in Vilamoura. Dit appartement en de locatie bieden een zeer hoog verhuurpotentieel en kunnen uw ideale vakantiehuis zijn. De appartementen zijn gebouwd met hoogwaardige afwerkingen. Dit ruime appartement met 2 slaapkamers is gebouwd volgens zeer hoge luxe- en kwaliteitsnormen.

€ 500 000
MEER DETAILS

3 slaapkamer appartement op de begane grond in VilamouraReferentie: DSH99


Mooi en licht appartement op de begane grond met directe toegang tot het gemeenschappelijke zwembad en de tuin. Gelegen in een aantrekkelijke, goed onderhouden condominium met grote groene gebieden en waterval bij het zwembad. Dit goed onderhouden appartement met 2 slaapkamers ligt op 3 minuten lopen van een plaatselijke supermarkt, cafés, bars en restaurants. Het appartement zelf is in perfecte staat en ideaal als vakantiehuis of permanente woning.

€ 275 000
MEER DETAILS
1 / 2 pagina's ga naar pagina nr
TOP

ZOEK UW WONING IN PORTUGAL